1

kafama estikçe müzik dinlerim. müzik çünkü insana huzur veriyor. en çokta sevdiğinle dinlediğin müzikler hoş, huzur dolu oluyor.

2

müzik dinlediğim zamanların süresini tutmadım ama genelde fırsatını bulduğum her an müzik dinlerim. çünkü müzik dinlemek bana gerçekten huzur veriyor.

0

hiç dinlemem. müzik beni yoruyor. onun yerine kitap okumayı tercih ediyorum. elimde kahvem, sessiz sakin kitap okumak en güzeli

0

müzik vakit bulduğun zamanlarda dinlemeye çalışırım. ruh halime göre de değişir. uzun sürecek beni yoracak bir işse, genellikle iş yaparken müzik dinlemeyi tercih ederim.

0

çoğu insanın kaç kere müzik dinlediğini saydığını düşünmüyorum bunun yerine ne kadar dinlediğimi söyleyecek olursam bu tamamıyla boş zamanımla alakalıdır ne kadar zamanım varsa o kadar çok müzik dinlemeye çalışırım

0

günde kaç kere müzik dinlerim yani saymadım ama genel olarak temizlik yaptığında veya bir işle uğraştığımda müzik dinlemeyi tercih ediyorum. ya da gece yatağa yatmadan önce sevdiğim bir türkü açıp dinleyip öyle uyuyorum.

0

hmmm..
buna "kaç kere " degil de " ne kadar" desek daha iyi olur.
ben günde yaklaşık olarak 8 saate yakin müzik dinlerim.
is yerinin muzigini saymazsak 2 saate yakın. o anki calisma psikolojisi ile muzige odaklanamiyorum.
sabahlari youtube acip "milliyetci sarkilar" araştırması yapip guzel bir listeyi seçip 10 dan 12 ye kadar muzik ziyafeti cekerim.

0

kac kere degilde kac tane muzik dinledigimi soyleyim 10-20 arasi

0

kaç kere dinlediğimi bilmiyorum temizlik isim bitene kadar paso ben müzik dinlerim . müzik dinleyince işimi daha çabuk bitiriyorum. çünkü