0

kişiye özgü olan özelliklerdır konusma sekli yüz hatları duygusal yapıso hızlı konusması yavas konusması sabırlı olması sabırsız olması sinirli asabi olması duygusal olması düsünceli olması hamarat olması titiz olması takıntılı olması vurdumduymaz olması

0

konuşmayı çok severim çok fazla duygusal degilim biraz soğukkanlı bir insanım . düşündüğüm yada hissettigim şeyler başıma gelir nedense aptala malum olur diyorum ben bu duruma . çocukları çok severim yaşlı tonton insanlara hiç kıyamam. en kötü özelliğim sinirlenince gözüm birşey görmes ağzıma geleni söylerim ama sakinleşince çok pişman oluyorum genelde .

0

aşırı duygusal olmam
sinirli olmam
sabırlı olmam
inatçı olmam
başarılı olmam

1

kişisel özelliklerim olarak duygusal, çok affeden, çok duygusal, hırslı, çalışkan, hemen üzülen, sabırlı, yardımsever, utangaç, fazla konuşmaz, içine kapanık olarak tanımlayabilirim.

0

yardımsever,duygusal,çabuk affeden,fazla dobra biriyim.

-1

sabırlı değilimdir fazla sınırlı bir insanım herşeye sinirlenen kendime hakim olamayan ama cokda dürüstum bunu çevremde söyler herşeyi dobra dobra soylerim isterse kalbi kirilsn isterse kırılmasın ben her zaman benim değişmem kimse gibi olmam kendimi onun için severim.

0

her zaman basarili olacagima inanan birisiyimdir.tabi imkansiz ve beni zorlayacak seyleride bilirim.

0

sakin yapılıyim genelde panikataktan bazen gerilsemde yapı itibariyle sakin yapılı sabırlı bir yapım var