0

bende pek çözemedim ama sorumanin verdiği cevap biraz aydınlattı ve çözdüm olayı bir soruya 3 ten fazla kişi cevap verdiği taktirde o soruda %5 kazanç verilmez ancak ilk 3 kişiden biriysek bizde %5 kazanç sağlamış oluyoruz.

0

cemremia bir soruda dort crvaptan sonra %5 daha fazla kazanc ibaresi kalkiyor. yani bir cevabindan biraz daha fazla kazanmak istersen oncelikle soeularda seri olmali, ilk dort cevabin icerisine girebilmelisin. ayrica, sitede altin sorular soruluyor. bunlarin kazanci da %6 ila %20 arasinda defisiyor. son zamanlarda cogunlukla %20 kazanc veriyorlar. ve artik yazarlarin begenilen soruları da altin soru olabilmekte. daha fazla kazanabilmek icin oncelikle bunlari kacirmaman gerek. sonrasinda ise bir cevabi ne kadar uzun yazarsan o kadar kazaniyorsun. mesela bir altin soruda uzun yazdin normalde o cevapfan kazandigin 50 kurus mu.. %20 daha fazlasini ekliyorlar kazancinin usrune 50 kurusun %20 si ne kadar ise. ve bugun son günü olan x2 kazanc sistemi vardi sitede. cevaplarda ne yazarsan yaz, o crvaptan kazanacagin kazancin 2 katini yansitiyorlar. umarim aciklayabilmisimdir. :)

0

onu ben de anlamadım açıkçası çözmeye çalışıyordum. ama bunu takip edecek kadar da sabırlı biri değilim malesef. şunu şunu yaparsan şu kadar alırsın, şu durumda şöyle oluyor vs. diye genel bir açıklama olsun istiyorum :)

0

örnekler ile açıklayalım.

örneğin bir cevaptan normal koşullarda 1tl kazanıyor olsun. eğer soruda bonus var ise;

örneğin
%5 bonus var ise: 1tl x %5 = 1.05 tl
%20 bonus var ise: 1tl x %20 = 1.20 tl

yazdığınız cevapların derinliği arttıkça daha fazla gelir elde edersiniz.

0

bende merak ediyorum %5 diyor ama neye göre veriyor. bazı sorularda neden olduğunu çözdüm bir soruya 3 cevap aldıktan sonra o %5 lik kazanç bitiyor ama %5 kazanç ne oluyor onu anlamadım daha

0

cevap sayısı < 3 olan sorularda %5 kazanç ibaresi belirir.

altın soruların minimum bonus oranı %6 olduğundan doğrudan kendi kazanç oranı belirir ve sarı renk arkaplan ile gösterilir.

0

bende merak ediyorum kosa bi cümle yazınca 1 kuruş beriyo %20 kazanma şansını dediği sorularda da kısa cümleye 1 kuruş veriyo bunu birisi açıklayabilir mi?