0

türkiye'nin kahvaltıda olmazsa olmazları zeytin ,peynir, bal,reçel, yumurta,ekmek,çay,şeker, tereyağı,kaşar peyniri,sucuk,salam, patates kızartması, melemen olabilir

0

çay , domates yumurta ,ekmek bu 4lu turkiyede olmazsa olmaz kahvaltı unsurlaridirlar

1

türkiye'de olmazsa olmazı ilk şey çaydır. sonra ekmektir, peynir, zeytin, reçel, yumurta ve yoğurttur. ama en çok çay, ekmek, peynir ve zeytindir.

1

kahvaltıların olmazsa olmazların arasında ilk sırayı mutlaka çay alır. arkasından zeytin, peynir, yumurta, reçel ve domates gelir. eğer mümkünse menemen harika olur. yanda patetes kızartmasıda iyi gider. lakin sütü unutmamak gerekir. bir parça ekmek ama taze olursa da kimse hayır demez. yukarıda arz edilen yiyeceklerden hangileri varsa, sevdiğiniz yiyeceklere göre bir kahvaltı hazırlayınız. lakin şunu da unutmamak gerekiyor ki, güne mutlaka kahvaltı ile başlayın. kahvaltı günün başlangıç noktasıdır. iyi bir kahvaltı sizin gün içerisinde zinde tutacaktır ce konsantrasyonunuzu sağlayacak, dikkatinizi dahada attıracaktır.

0

ekmek,peynir ve çay olsun benim için yeterlidir.

0

sucuklu yumurta çay peynir zeytin vee simit olmazsa olmaz

2

çay, ekmek, peynir, zeytin. bunlar türkiye'de kahvaltının olmazsa olmazları arasında yer almaktadır.

1

kahvaltının olmazsa olmazları öncelikle çay, ekmek, beyaz peynir, siyah zeytindir. bunları illa ki olsun isteriz.. bir de margarin, tereyağı yazacaktım ama belki insanlar maddi koşullardan dolayı tereyağ yerine margarinde kullanıyor olabilir.."becel gibi" tüm yazdıklarım şarttır gibi bir şey genellikle.. ama tabii insanlar imkanları ölçüsünde bu kahvaltıyı zenginleştirebilirler. yanına eklenecek olanlara gelirsek, yumurta başta eklenebilir.. rafadan ya da haşlanmış yumurta.. gün aşırı yemekte fayda var diye ben biliyorum.. sonra yeşil zeytin de eklenebilir..çiziği var kırması var.. hangisini seviyorsanız tabii. bal da alternatiftir.. balın da çam balı mı, çiçek balı mı çoğumuz için çok farketmese de bunda da seçici olanlar vardır. eklenecek olarak evimizde yaptığımız ya da marketlerden aldığımız değişik reçel seçeneklerimizde mevcut.. patates kızartması misal.. off çocuklar bayılır kahvaltı da.. sadece çocuklar mı sever bizlerde bayılırız kızarmış patatesin lezzetine.. üzerini baharatlarla da zenginleştirebiliriz.. sosis ve salam, sucuk da imkanları olanların kahvaltı masalarında gördüklerimizdir. eşim oğullarımız eve geldiğinde sade ve yeşillikli kreplerde yapar.. tek bunları yesen doyarsın aslında.. yan olarak marketlerden alınan, fındık ve fıstık ezmeleri de sevenlerini bekler bizi de yesinler bunca lezzetin arasında diye.. kısaca, sağlıklı oldukça, sevenlerimiz yanımızdaysa.. içeriği ne olursa olsun.. kahvaltı da ne yersek yiyelim bizlere verdiği mutluluktur.

0

kahvaltınız olmazsa olması sıcak ekmek ve çaydır

0

türkiye'de kahvaltıdan eksik olmazsa olmaz ekmek ve peynirdir nerde kahvaltı ederseniz edin güzel ülkemde ekmek ve peyniri mutlaka bulursunuz . bin bir çeşit peynir vardır . çok güzel peynirler barındırır bin bir çeşit de ekmek vardır çok güzel ekmeklere sahiptir .