0

nasil bir iz birakabiliriz ki bu dunyada bu sartlarda ve kosullarda

0

dünya üzerinde iz bırakmak ister miyim yani herhalde bırakmak istemezdim saçma sapan bir dünyada benim izim olsada ,olmasa da farketmez yani... kimse tarafından hatırlanmak, bilinmek istemiyorum.insanlardan yeterince soğudum zaten böyle bişeyin de olmasını istemem açıkcası iz bırakmak isteseydim o kadar çok fazla yeteneğim var ki hepsiyle kesinlikle bir şekilde iz bırakırdım ve kendimi gösterirdim ama bunu yapmak istemedim yeteneklerimi sadece kendime sakladım insanlara göstermedim iz bırakmak istemediğim için yeteneklerimiz de insanlara sergileme gereğinde bulunmadım.

0

dünyada iz bırakma gibi bir niyetim yok insanlar çok değişik olduğu için kimdi bana harbi delikanlı kız der on numara der yani demekki ben onlarda iz bırakmıştır sevdiğim insanlar beni bilsin dünya beni bilsin istemem şahsen .

0

dünyada geri de kalanlara iyi anılar hatırlatacak hoş bir sada bırakmak isterim. arkamdan asla kötü bir iz bırakmak istemem.

0

benden en büyük iz oğlum. başka ize gerek yok sanırım ama bir kitabım yada filmim de olsun isterdim.

0

bu dünyada kimse tarafindan kötü hatırlanmak istemiyorum. belki bilim veya sanat olayında bir basarı elde etme sansım yok. fakat iyilik yaparak arkamdan hayır duası edecek insanlar bırakmak istiyorum. kimse arkamdan iyiki öldü desin istemiyorum. hayatta basarılarım ve gücüm ile anılmak istiyorum. yardıma ihtiyacı olabların yardımcısı desinler istiyorum arkamdan.

0

adım asırlarca yıllarca anılsın isterdim atatürk gibi fati gibi kanuni gibi