0

kıyametin alametleri bence ilk olarak zina ,cana hükmetme ve sosyal ağlardır size birşey söyleyeceğim dabbenin tanımını eğer ki duyduysanuz bana hak vereceksiniz dabbe dünyayı bir örümcek ağı gibi saracak ve her eve girecek bu size de tanıdık gelmedimi??(internet)

0

kıyametin alametileri şu an yaşadığımız zamanda bir çok örneği bulunuyor zaten sokak ortasında öpüşmeleri ,erkek kıyafetlerinin kadınların giyinmesi bir sürü kıyamet alametleri şu an yaşadığımız zamanda bir çok örneğini görüyoruz zaten.

0

kıyamet alametlerin belirtileri, kızlar erkekler gibi giyinmesi, davranması. erkeklerinde kızlar gibi giyinmesi, davranması kıyamet alametin belirtilridir.

0

koyamayın alametleri arasında; hırsızlıkların artması, haramların rahatlıkla işlenmesi, zinanın artmadı, adam kayırmacılığının yayılması, işin başına ehil olmayanların geçmesi, cinayetlerin artması, yemede içmede haram ve helale dikkat edilmemesi, heryerde yüksek binaların yapılması, saygının ortadan kalkması, büyük yangınların çıkması, toplu ölümlerin yaşanması, hz. isa’mın yeryüzüne inmesi, deccal denen bir yaratığın çıkması, günahların çok rahat bşr şekilde işlenmesi koyamayın alametleri olarak ifade edilebilir.

1

kıyamet alametlerinden biri kadınlar erkek olmak isteyecek veya erkekler kadın olmak isteyecek. erkek sayısı kadın sayısından az olacak. kutsal kitabımız kuran-ı kerim az okunmaya başlayacak.

1

saygısızlık ve hoşgörü azalacak herkes hayat mücadelesinden dostluğu arkadaşlığı ve aile kavramını yitirecek.zinalar artacak meşru hale gelecek ve biz bunları şuan yaşıyoruz hep beraber.

1

hımm, ilginç bir soru olmuş.. kimse bilemez tabii. ama duyduklarımız ya da okuduklarımızı yazacak olursak.. dünyanın pek çok yerinde ard arda depremler olmaya başlayacakmış.. (zaten hergün sayısız deprem oluyor ama hissetmiyoruz bir çoğunu), güneş acaba o gün batıdan mı doğacak.. merak ettim.. mecüc mü ne var biri gelecek sanırım.. yecüc zaten aramızda bizleri yönetiyor.. inandığınız kurana baktığınızda aniden gelecekmiş.. bence de öyle olsun.. misal birden herşey insanın canı yanmadan, korku duymadan gerçekleşsin.. :) off sabah bu ne muhabbetler..içim karardı, şişti.. gittim ben..

0

mehdi gelecek yüksek binalar artacak zina artacak utanma duygusu kalmayacak günaha bulaşmayan kimse kalmayacak deccal gelecek falan bunlara benzer şeyler

0

binalar ve zinalar çoğalacak
hz mehdi gelecek
güneş batıdan doğacak