1

ayrilik eger o insan cok sevmısse ölüm acısından daha beter koyar adama.ayrılıgın nasıl bir acı oldugunu bilmeyen insanlar bu sözde ne anlatılmak ıstedıgını tam olarak anlayamaz ve empatı kuramazlar.

1

ölse öldüğünü bilirsin yasını tutarsın, unutulur gider. ama ayrılık öyle değil. başkasının olma ihtimali seni delirtir.

1

ayrılık ölümden beter diyemez kimse. iki şeyi kıyaslamak için, ikisinin de ne olduğunu bilmek, yaşamak lazım. ayrılık acısını genelde herkes bilir. ama ölüm acısını kimse bilemez. bunu bilmek için ölümü yaşamak lazım. yaşayan var mı yok. çünkü ölümü yaşayan zaten geri gelemiyor. bu durumda kıyaslama yapılabilecek iki seçenekten biri yok. o zaman kıyaslama da olmaz. yani ayrılık ölümden beter diyemeyiz.

1

çünkü bir kişiye o kadar çok alışıyorsun ki o kadar zamab geçiriyorsun iyi kötü herşeyi paylaşıyorsun ve bittikten sonra iki taraf içinde acı başlıyor bence gurur yaparak iki tarfta adım atamıyor ve bu senin canını çok acıtıyor hem de çok.

1

ah ulan ah ayrılık yokmu? o kadar zor bi şey ki anlatamam. ölüm acısı 2 dk sürer sonra sonsuzluga kapılırsın. fakat aşk acısı öyle mi? sonsuza kadar içinde kalır. ne uyuku,ne huzur hiç rahat vermez sana.