0

insanına göre değişir bu soru köpekten aşağıda insanda var daha kıymetli insanlarda var

0

tabikide köpekler benim için daha degerli bazı arkadaşlarımdan çünjkü bazı arkadaşlar sadece arkadaştırbelkide arkadaş bile degildir

0

çoğu zaman köpekler daha sadık insanın içinde hain çok

0

köpekler daha sadıktır çünkü insanların sana olan muhtaçlığı bitiği an saygısı da sadakati de bitiyor

0

köpekler insanlardan daha sadık bir varlıklardır cünkü bir köpeği sahiplenirsiniz 2 buçuk ay sonra gidersiniz yanına ve asla sizi unutmazlar .onlar allahın sessiz kullarıdır ve insanlardan daha saçıklardır.

1

köpek bence sahibine ihanet etmez çok iyi bir dost olur. ama insan sana ihanet eder arkandan vurur. bu yüzden köpek daha sadıktır.

0

insanlar daha nankör. çünkü bir iyilik yaparsın, onu görmezden gelir, egolu tavırlarıyla karşısındaki insanı küçük düşürmeyi çok sever, bir şey dediğinde eleştiri kabul etmediği için hemen hömermeye başlar, bir maddi destek verdiğinde ya geri ödemeyi yapmaz, yapmadığı halde paranı istediğinde tamam kardeşim öderiz, kaçmıyoruz ya diyip kendi güvenilirmiş gibi anlatıyor. tamam güvenilirsen niye zamanında paranı ödemiyonda laf kalabalığı ile kendi güvenilir olduğunu söylüyon. birinin iyi günde kötü günde yanında olursun, bir şey olduğunda iki elin kanda olsa bile gidersin, o bizim iyi günümüzde, kötü günümüzde bulunmaz, umrunda olmaz.

0

tabii ki de insanlar köpeklerden sadık değil ,köpekler insanlara oranla çok daha sadıktır .çünkü insanlar yapmış olduğun iyilikleri her zaman unutup sırtından vurular ,ihanet ederler. köpeye sadece bir kere yemek verirsen bile o köpek asla sana ihanet etmez ve sürekli peşinden gelir ,sürekli sadık kalır.

2

köpekler insanlara göre daha sadıktır. insana güven olmaz. bugün yanında olan yarın bir bakmışsın yok olur.

0

karşılaştırma bile yapılamaz tabii ki köpekler daha sadık. onların yaratılışında sadık olmak var biz insanlar sadece kendimizi düşünen varlıklarız.

0

köpekler insanlardan daha sadık. insan evladı nankördür. bir köpek sahibine bi şey olacak diye korku içinde yaşıyor. insanlarda birilerine nasıl nankörlük yaparım diye düşünüyor.

0

tabikide köpekler 5 tane köpegim var bir insana değişmem çıkarsız sevgilerini bağlılıklarını

0

köpekler bence daha sadıklar insanlar o kadar da sadık olduklarını düşünmüyorum tabi istisnalar haricinde