1

tabiki hamburger ama burgen kingın hamburgeri her gün olsa hiç bıkmadan yerim çok seviyorum . ama lahmacunuda çok severim ama önceliğim hamburger .

0

bnece lahmacun.hamburger yağ içinde pişen ve kalorisi aşırı yüksek bir yiyecek.lahmacun türk yemeğidir.tadı cidden hamburgerden daha hoş ve lezzetlidir.

0

lahmacunmu hambur germi,,,kendimi ger meden söylemek gerekirse elbette kendi ürünüm olan lahmacun derim.bizim kültürümüzde olan yiyeceklerdendir lahmacun,bilmediğim ekmeği içinde hangi yörenin etimi olduğu belli olmayan sağlıksız ürünleri neden tercih edeyim.avrupada yemek kültürü yok aslında öğün geçitirmek adına fast food tarzı bu yiyeceklerin tüketilmesinden hoşnut değilim yanında birde kola gibi gazlı içeceklerde içilince sadece mideyi doldurmakdan başka bir şey olmadığ görüşündeyim.bizm lahmacunumuzun hamuru için unu kendi topraklarımızdan kıymadı dana eti bulguru maydanozu yeşilliği,hangi avrupa ülkesinde var bu lezzet..

0

tabikide yerli malım yerli ürününüm lahmacun pis pis hamburgermi yiyelim.lahmacun bol acılı bol soğanlı bol pulbiberli bol yeşillik ve limonlu olucak yanındada soğuk kola olucak varya ohhh tadından yenmez.

0

lahmacun yumuşak, bol kıymalı ve sebzeli arasına soğanlı salata yanına ayran mükemmel.

1

ben ikisini de hayır diyemem. bir seçim yapsam tabi hamburger derim.

2

tabiki de hamburger. hamburgere hiç hayır diyemiyorum nedense :)

0

ben ortada kaldım. her ikisini de çok severim. ayırt etmem.

0

lahmacun ama hamburgerin tadi daha guzel geliyoe nedense

0

kesinlikle türk olduğum için lahmacun hamburgeri de severim ama tercih etmem gereken biri varsa bu kesinlikle lahmacun olur.

0

lahmacunu daha çok severim hamburger lezzetli eskisi gibi aram yoktur ama lahmacunu acılı seviyorum tadında güzel kendide ben anca üç tane yersem doyarim.

0

hamburger bize ait bir yemek değil ama gayet lezzetli bir kilo aldırici, oldukça da zararlı, bunu icat eden heralde şişkoymuş ve siskolari çok seviyormus.

lahmacun bizim dibine kadar geleneksel yemeğimiz, diğeri ne gore daha sağlıklı besin değeri yüksek. içine bide şöyle bir soğan salata koydun mu tadindan yenmez.