0

türkiye'de en çok aboneye sahip olan youtuber enes batur dur ancak abonesi çok olması onun en iyi youtuber olduğu anlamına gelmiyor birçok en iyi youtuberlar orkun işıtmak gibi burak şahin burak oyunda gibi pintipanda gibi birçok yutulur var ancak en çok bilinen ve yurtdışında youtube ile ilgili düzenlemeler olduğu zaman yurt dışına çıkarılan youtuberlar enes batur merve özkaynak orkun işıtmak danla bilic gibi en çok tanınan isimler oluyor.

0

en iyi yootuber orkun isitmak bence oyl dysunuyom

0

ben damla biliç demek istiyorum. koz sonuna kadar hak ediyor kazandığı paraları. sorsanız kimse sevmiyor herkes nefret ediyor ama en çok izlenen niyeyse o kız. millete kendinizi farklı gösterince ne oluyor anlamıyorum. hem ben danlayı çok seviyorum. çok komik bir kere moralim her bozuk olduğunda izlerim. ayrıca çalışkan da sürekli çabalıyor misafirler ağırlıyor ki o kadar ünlüleri oraya çıkartmak öyle kolay değil. başkalarını eleştirdiğinden çok kendisini eleştiriyor.

0

orkun ısıtmak çok güzel içerikleri var hem eğlendiriyor hem kotu ornek olmuyor. çok pozitif bir insan.

reynmen az atıyor ama oz oluyor.

berkcan güvende baya eğlenceli severek takip ediyoruz vineden beri.

damla biliç, biraz gereksiz ama şuan iyi gidiyolar. kahkahası neşe veriyor.

0

eniyi ve en kaliteli youtuber enes batur olarak ifade edebilirim. ayrıca enes batur’un yakın zamanda bir sinema filmi de vizyona girmiştir.