1

kanun çalmayı bilmiyorum, ancak bu yaz kanun ve viyolonsel dersi almak istiyorum. müzik ruhun gıdasıdır. ben bir müzik aleti çalarken acayip rahatlıyorum, huzur buluyorum. ruhumu dinlendiriyor. herkese tavsiye ediyorum. mutlaka müzik aleti çalmayı öğrenin, çocuklarınızı da mutlaka müzik kursuna gönderin.

1

bilmiyorum. çalabildiğim bir müzik aleti yok. olsaydı da sanırım kanun olmazdı, zor bir sanat gibi görünüyor. ama dinlemesi beni her zaman mest etmiştir. kanun taksimlerini severim, kanun kullanıldığı bir müzikte hemen ön plana çıkarır kulağım bu sesi.

0

bir ara merak edip uğraştım çalmaya sonra keman daha ağır bastı. kanun notaları terstendi çalması çok zor değildi benim için.

0

hayır bilmiyorum aslında o çalgıyı öğrenmek benim için zor olmayacaktır ancak akort etmekten korktuğum bir çalgı olduğu için öğrenmek istemiyorum o kadar teli kim akort edecek ya ona yakın enstrüman çalıyorum ama kanunu çalmaya eriniyorum dersem yeridir herhalde şaka bir yana öğrenmek isterdim inceliklerini ama eline geçse çalabilirim diye düşünüyorum

0

hayır bilmiyorum ama öğrenmek için isteğim zamanım olmasını isterdim.