0

simdi ormanda tek başıma kalırsam eğer ki bir ayi karşılaşırsam ilk başta kendimi küçük göstermeye çalışırım çünkü ayılar kendini küçük gösterirsen saldırmaya biliyor musun eskiden internette okumuştum ve ben de o taktigi uygulardım taktik ise yaramazsa kaçmayı denetdom kaçamazsam da kesin ölürüm yani

0

anlasmaya calisirim gel bi omur beraber yasayalim derim :) cunku nice insanlar bi omru ayiyla yasio ayi kardesten korkmak yerine anlasma imzalamaya calisirdim evet hayvanlardan korkuyorum ama ayinin bana zarar vercegini sanmiyorum ya onun icin bende ona zarar vermem beraber bi omur mutlu mesut yasariz

0

ne yapıyorsun ? derim. oturup sohbet edelim mi ? dicek halim yok ya :) korkarım anneeeeee diye bagirirm. ben korkuyorum hayvanlardan ayı beni yer. yoksa :) ben köpekten ,kediden , hatta bocekten bile korkuyorum. :))

0

panik atak geciciririm kesinlikle o an bildiğim bütün duaları okurum:)

0

ormanda ayı ile karşılaşsam ben senin dostunum derim

0

vallah ölü numarası yapsam alır beni gömer en iyisi hızlıca kaçmak olurdu düşüncesi bile korkutucu ya

0

bian neye uğradığımı şaşırır nereye kaçsam diye bakarım

0

ölü numarası yaparım herhalde zaten korkudan bayılırım ben .

0

sanirim allah ne verdiyse arkama bakmadan kacarim :) karsilik verebilecek guce sahip oldugumu sanmiyorum :)

0

orman bölgesinde ayıyla karşılaşılsanız sevgiyle yaklaşın. ama yabani olduğunu anlarsanız oradan uzaklaşınız.

0

vallaha ormanciyim daha karşılaşmadım daha

1

aman nasıl korkarım bilemedim.. sanırım tüm gücümle kaçmaya çalışırım.. koşarım..ağaca falan tırmanamam.. onlarda tırmanıyordu değil mi?

0

20 yıldır orman a giderim orman dediğim yaylalık yer gezmek kafa dinlemek için daha ayıyla karşılaşmadım ne yaparım kçarın :)