0

ben yağmurda yürüyünce güzel oluyor mutlu oluyorum sonunda hasta olsamda eğlenceli oluyor son ses müzik açıp kulaklıkla.

0

yağmurda yürümek benim hoşuma gidiyor sadece saçlarım ve makyajım bozulduğu için ben rahatsız oluyorum bazen. genel olarak çok otantik ve romantik oluyor yağmurda gezmek dolaşmak. hoş oluyor insana iyi geliyor özellikle toprak kokusunu yağmurun kokusunu içinize çekmek oldukça güzel.

1

eğer canınızı sıkan bişey varsa ve eğer düşünmek istiyorsanız yapmanız gereken en güzel şeydir yağmurda yürümek. iyi hissettirir,mutlu eder.ben hemen hemen her yağmur yağdığında yaparım çıkar yürürüm.ıslanmayı çok severim eğer hava soğuksa kalın giyinirim çünkü hemen hastaya olmaya yatkın bir bünyeye sahibim ama hava alıksa ince giyinip ıslanmayı tercih ederim.sinirli bir anınıza denk gelirseniz kesinlikle yağmurda koşun bu size çok iyi gelecektir.

1

yagmurda yurumek once islanmaniz ve sonrasinda hasta olmaniz seklinde etkiler :) ama bunlara karsi onlem aldiktan sonra acayip bir sekilde rahatlatici oldugunu soyleyebilirim

2

yürümeyi değerlendirmek öncelikle hava şartlarına bağlı. geçmişte yapmıştım bunu yıllar evvel, işten çıkmıştım.. ilkbahar mevsimi, hava ılık ama o kadar güzel yağmur yağıyordu ki, ayakkabılarımı çıkarıp elime almış ve eve kadar yürümüştüm.. milletin tuhaf bakışlarına aldırmadan.. diyeceğim, eğer yağmurlu hava soğuk olmayan bir mevsimde ise keyfini çıkarıp insanlar yürüyebilir. ama soğuk havalarda iseniz, ayakkabınız ve üstünüzün korunaklı olması iyisidir. hasta olmamak adına..

1

insana göre değişiklik gösterebilir. kimine romantik gelir kimine ise sadece ıslaklık.

1

üşütüp hasta olabiliriz ben ne zaman yürüsem hasta olurum pek sevmem yağmur yağarken yürümeyi.