0

aslında istanbul için söylenecek o kadar çok şey var, ki yani burada, yazarak diyor ki yani yaşayarak görmek lazım. ben bursa'da oturuyorum ve oldukça da imkanım olmuyor istanbul'a gitmeye, ama istanbul yaklaşık şu ana kadar 2 kere gittim iskele şansım oldu gitmeye ama istanbul o kadar güzel ki yani anlatamam, diyebilirim sizlerin istanbul'a gittiğimde boğaz köprüsü boğazı deniz ve her şey çok, güzel yani istanbul oldukça güzel bir yer nüfusu çok kalabalık yani türkiye'nin en kalabalık nüfusuna sahip. yani bütün herkes orada şey diyebilirim ben sizleri, ama aslında çok güzel bir mekanlar güzel yerler var en çok da boğaz köprüsü'ne olduğu yerler bir banka oturup istanbul boğazını seyredebilirsiniz istanbul boğazından köprüsü'nden hatta istanbul, boğaz turu yapmak isteyenler yapıyor, zaten şehrin içinde ortasında tam tamına bir deniz var ve oldukça güzel ben, gerçekten istanbul'a gittim ve oldukça okula çok beğendim ki hani istanbul anlamında hiçbir şey diyemedim ağzım, açık kaldı her tarafa bakarken istanbul'da adalar var kınalıada heybeliada büyükada küçükada onlar var yani oldukça güzel ben istanbul'a gerçekten bayıldım. diyebilirim herkese istanbul'a gitme diye derse erkese tavsiye ediyorum istanbul'a gezip görmez, herkese tavsiye ediyorum yani istanbul tam tamına yaşanacak bir şehir nüfus, evet çok kalabalık ama yapacak bir şey yok, oldukça güzel diyebilirim ben sizlere ama anlatılacak pek şey yok diyebilirim çok güzel ya ne güzel mekanları getiririz. rüyoruz yani her tarafta istanbul yaşadık gördük beğendim ben, istanbul'a tabii yaşamlar bu duyguyu daha farklı anlarlar hatta bazıları sıkılmış, vardır ama farklı şeyler de yaşayan insanlar bu duygu'ya yaşaması daha çok mutluluk verir insana ben bursa'da yaşadığım, için güzel bunları yaşadım istanbul şehrine her sene gitme imkanım bir nevi, var mümkünse her ki her sene gelmeye çalışıyorum.

0

istanbul kelimeler yetmez seni anlatmaya. benim için çok farklı bir yeri vardır. istanbul her sokağı farklı bir yere çıkar. istanbul zenginlerle fakirin iyiyle kötünün herkesin içinde bulunduğu bir dünyadır. aslında her şehirde bunlar var dediğimizi duyar gibiyim. ancak istanbul çok farklıdır. galatanın manzarası, feribotların geçişi, kapalı çarşının esnaflık ruhu, sokakların labirent gibi oluşu. istanbul ne romanya benzer ne de amsterdama, ne parisdir ne de venedik. o samimi ortam o kültür kokusu. eminönü'nde yediğin balık ekmeğe selam olsun. kız arkadaşınla gittiğin adalar ziyaretine elini tuttuğun ilk sokağın hürmetine istanbul anlatılmaz yaşanır. ah istanbul ah, kız arkadaşıma benzeritim seni ben. aynı onun gibi afra tafran aynı onun gibi berduşluğun. onun gibi alkoliksin istanbul

0

istanbul'u açıklayayım trafik ve kalabalığı en son doruklarına kadar yaşayabiliceğiniz bir şehir ama aşırı güzelliklerle dolu geze geze bittiremezsiniz tarihi dokusu, yeşilliği, sokakları herşeyi çok rahat bulabilirsiniz bakmayın o kadar olumsuzluğa rağmen herkese bir umut saçar istanbul.

0

şehir tek başına muhteşem ama gelin görün ki insanlar mahvetti şehri o trafik nedir ya bi kere araba yerine bisiklet olsa tadından yenmez o şehir ama işte..