0

kişisel gelişim için
her şey seninle başlar
kendini ateşle

0

kisisel gelisim icin en önemli sey sağlıklı ve temiz olabilmekten gecer. bunlari ve spor yaparsanız gayet kişisel olarak kendinizi geliştirmiş olursunuz. bu tür kitapları okuyun. bunlari okumanız da sise çok ama çok fayda sağlayacaktır. bende bu durumda size öneri olarak genelde sagkik ve spor ile ılgili kitapları okumanız tavsiye ederim . benim kendi düşüncelerim bunlardir . bana katilan insanlar da vardır katilmayan insanlar da vardir. herkesin düşüncesine de saygı duyarım duymam da gerekir yani .

0

kişisel gelişim için kitap okumak, farklı insanlar tanımak ve farklı yerler görmek gerekir. bir de düzenli bir kişisel gelişim uzmanı ile görüşme yapmak yararlı olacaktır.

0

kişisel gelişim olarak, mutlaka her türlü kitabı okuyun, değişik türde dergileri takip edin, sosyal sorumluluk projelerinde görev alın, topluluk önünde konuşma yapın, kendinizi ifade edecek bir kursa yazılın derim.

0

kişisel gelişim için araştırmacı olmak gerekir kitap web farklı insan fikirleri ile kendini geliştirebilmen mümkündür. tabi bunu doğru bi şekilde yaparsan.

0

kişisel gelişim için en önemli faktör kitap okumak, gezmek ve tabi oyun oynamak

0

bence ara ara kulaklıkları takıp müzik dinleyin düşünün nasıl bir insan olmak istiyorsunuz hedeflerinizi düşünün kişiliğinizi düşünün ve en önemlisi sakin olmak bence herşeyde ve her konuda

0

soru cevap üretmek mesala olabilr