0

öğretmen denildiği zaman aklıma gelen tek şey küçüklerin çocukluğum okula gittiğim yıllar aklımıza geliyor ne güzeldi o günler keşke tekrar çocuk olsak da yine okula gidecek yine öğretmenlerimizle vakit geçirebilecek öğretmenlik güzel bir meslektir öğretmenlerimize karşı her zaman saygılı olmak gerekmektedir çünkü öğretmenlik gerçekten kuzuda kutsal bir meslek ne mutlu türküm diyene

0

dünyanın en kutsal mesleğini yapan insanlardır cünkü bizleri ta küçük yaşlardan beri eğiterek emek vererek bir şeyler öğretmeye çalışırlar bizler mesela kalem bile tutamazken onlar kalem tutmayı ogretirler. bize cok emek verirler hepimizle tek tek uğraşarak bizi geleceğe hazırlar benim ilkokul ogretmenim mesela aklıma gelir banaa ilk kurdaleyi takan insandır kendisini çok severdim.

1

“bana bir kelime ögretenin 40 yıl kölesi olurum” dedikleri aklıma geliyor. ögretmenlerin gerçekten bizim hayatımızda etkisi çok büyük. küçükken bir ögretmen tanıdıgım vardı. kendisini özlem adında çok iyi bir hocaydı. her gün ögrencileri için bir aktivite yapmaya calısırdı. ögretmenler aslında bir anne/baba yarısıdır. bize bilgi ögretirken bize hayatıda ögretmeye calısırlar. fakat ne yazık ki bazı ögretmenler hakkında bu kadar güzel yorum yapamam. çocuklara siddet gösteren ve onlara kötü davranan ögretmenler var. onlarıda allaha havale ediyorum.

1

öğretmen denince aklıma ilkokul öğretmenim aklıma geliyor.hala onu unutamıyorum.bir gün okulun son günüydü kutlama partisi veriliyordu.herkes oynuyordu göbek atıyordu ben utangaç olduğum için oynamıyordum.bir dersten kalmıştım.öğretmenim benim halime bakarak ''bana bak dedi eğer oynamasan seni o dersten sınıfta kaldırırım haberin olsun'' bende korktum hemen çıktım masaya göbek atmaya başladım herkes gülmekten yere yattı.öğretmenim'le böyle bir anımız vardı.bütün öğretmenlerimizin ellerinden öperim lütfen öğretmenlerimize saygı duyalım onları incitmeyelim.

1

ilkokul hocam geliyor . egitim konusunda emegi ustumde vardir adida reyhan hocam :)