0

çok ağır kazalar geçirmiş hastalara ağrıları için verilen uyuşturucu içeren ilaçlardır. kontrolü zor psikiyatri hastalarınada önerilir.

0

kırmızı reçeteli ilaçlar ruhsal yönden zarar görmüş, bildiğim kadarıyla kendine zarar verme isteği olan, uyuşturucu gibi maddeler kullanan hastalara verilir. o ilaçlar kişinin sağlığına kavuşması için koşulsuz tüketmesi gereken ilaçlardır.

0

yan etkisi fazla olan ilaç türüdür. herkesin kullanması tavsiye edilmez ve reçetesiz alınamaz. çok büyük rahatsızlıkları olan kişilere doktor tarafından yazılarak kullanılır. kullanan kişilerde bağımlılık etkisi de yaratabilir.

0

kırmızı reçeteli ilaçlar riskli ilaç grubuna girdiği için herkesin almaması gerekir o yüzden bu ilaçların satılmasında çok fazla dikkat edilir ve kırmızı reçeteli ilaçlar öyle herkese verilmez.

0

bazı ilaçların kırmızı reçeteli olmasının sebebi herkesin rahatça almamasını sağlamaktır çünkü bu ilaçların içinde bazen uyuşturucu bazen ise hastalık halinde kullanılması ciddi problemlere yol açacak maddeleri taşımasıdır bazı psikolojik rahatsızlıklarda kırmızı reçeteli ilaçlar kullanılabilir bu ilaçlardan bağımlılık yapıcı maddeler olduğundan dolayı herkesin kafasına göre alması yasaktır

0

kırmızı reçete hayati riski olan çok ağır hastalara verilir

0

çok çok ağır hastalıkların tedavilerinde kullanılan ilaçlar için verilir

0

kirmizi reçeteli ilaclar çox agir sinir hastalarina verike bilir bence ve ya çok ağir kaza kecirmiş bir sahis için çunki uyusdurucu gibi ilaclardir kirmizi reçete

0

kırmızı reçete ilaçlar genel olarak ağır bir psikolojik rahatsızlık geçiren kişiler, ilerlemiş kanser hastalıkları ve bazı ileri düzeyde gerçekleşmiş ağır hastalık formları geçiren hastalar verilir.
tabi kırmızı reçete ilaçlar her zaman çok ağır hastalıklar için verilmez. bazı ilaçların kırmızı reçete olmasının sebebi, içerdiği uyuşturucu maddeden dolayı bireylerin ulaşmasını engellemektir.

0

kırmızı reçeteli ilaçlar uyuşturucu içeren ilaçlardır. bu ilaçlar psikolojisi bozuk olana kişilere sakinleştirmek için verilir. ama fazla kullanımda vücut bağışlık yapar ve doz artırılırsa kişi için tehlikeli boyuta gelir. kırmızı reçeli ilaçlar sadece psikoloji bozuk olanlar değil kanser hastalarınada verilir çünkü kanser hastalığı çok ağrı yapan bir mikrop türüdür bu ilaç sayesinde vücut uyuşturulur hasta olan kişi ağrıyı hissetmez.

0

kırmızı reçeteli ilaçlarda genelde uyuşturucu içeriği mevcuttur. insanlar istediği gibi bu ilacı eczaneden alamazlar. doktorların izniyle ve onerdikleri dozda kullanılmalıdır.

0

piskolojik rahatsızlığı olan hastalara verilen ölüm ve ölümcül hastalığı olan hastalara salgın vb tehlikeli virüsler yayan hastalıklara kapılan hastalara verilirdi bu reçete diğer reçetelere gibi degildir .
öle para verilerek direkt eczaneden alınmaz doktor reçetelerrini temin edilmesi gerekir önemli ilaçlardır.

0

doktor kontrolünde psikilojik rahatsızlığı bulunanlara ve madde bağımlılarına verilir. amaç bağımlılığı azaltmaktır.

0

kırmızı reçeteye tabi olan ilaçlar morfin türevi ve bağımlılık yapan ilaçlardır. kullanımı ve saklanma koşullarına uyulması gerekir.

0

kırmızı reçeteli ilaçlar içerisinde uyuşturucu bulunan ilaçlardır bunun kırmızı reçete olarak geçmesinin sebebi ise doktor kontrolü ve tedavisi olmadan kendi kendine tedarik edemeyeceği ilaćlardır o yüzden kırmızı recetedir...

0

psikolojik sıkıntısı yüksek olan insanlarda hemen etkisini göstermesi için verilir. bazılarında yaş sınırı vardır ve yan etkileri ağırdır. kırmızı reçeteli ilaçlar eczanelerde hazırda bulunmaz. sipariş üzerine öğleden sonra veya bir sonraki güne getirilir.

0

satılması yasak olan ilaçlardır ve kanser hastaların averilir diye biliyorum

0

kırmızı reçeteli ilaçlar hastadan başka kimseye verilmez.hastanın o ilaçları kesinlikle tüketmesi belirtilir.eğer tüketmezse ölümle sonuçlanabilir.tehlikeli olarak adlandırılır.eğer eczacı bunu hastaya belirtmesse hukuki süreç başlatılabilir.

0

tehlikeli olan ve yüksek dozlu olan ilaçlardır genellikle doktor hastanın bünyesini belirlediğin de bu hastaya ilaç verir yani senin hastalığını ileri gerekçeni ve sana teşhis koymadan önce bünye gibi konuları sana hassas konuda davranır örneğin; buna alerjin var mı dercesine ona göre yaklaşım yapar

0

kırmzıı reçeteli ilaçlar doktor kontrolünde olan hastaların nasıl bi hastalıkla karşı karşıya kaldıkalrı için ilk önce kişinin hastalığı belirlenir.eger hastalık kırmızı reçete ye uygun sa doktor tarafından bu ilaçlar belirli hastalara verilebilir.her isteyene bu kırmızı reçeteli ilaçlar asla verilmez.çok ileri derecede psikiyatrik hastalar ve ileri düzeyde kanser hastalarınada verilmektedir.bazı sık görülen hastalıkların ilerlemiş aşamalrında da bu kırmızı reçeteli ilaçlar kullanılmaktadır.

kırmızı ilaçlı reçetelerının geçerlilik süresi doktor bu reçeteyi yazdığı zaman gidip eczanelerden alıp 4 gün geçerlilik süresi bulunmaktadır.