0

bildiğim kadarıyla agır psıkolojık rahatsızlıgı olan hastalara verılıyo

0

bu ilaçlar genel olarak ağır piskolojik rahatsızlık yasayan insanlara,ilerlemiş kanser hastalarına ve bazi ileri duzey hastaliklara sahip hastalara verilir.

0

hastalığı ileri seviye ve büyük ciddiyet taşıyan hastalara verilir.

0

kırmızı reçete pskolojisi bozuk kişilere veriliyo

0

içeriğinde uyuşturucu bulunan ilaçlardır. kırmızı reçete olarak geçmesinin sebebi doktor dışında hastanın elde edemeyeceği ilaçlar olmasıdır. bu ilaçların kime nasıl verileceğini, hangi ilaçların kırmızı reçeteli olacağını sağlık bakanlığı belirlemekte.

0

iyikeşmesi zor hastalıklarda doktora gözetimi altında alınabilir

0

kırmızı reçeteli ilaçlar; ağır psikolojik hastalar, ilerlemiş kanser veya bazı sık görülen hastalıkların ilerlemiş formlarında görülen hastalıklarda doktorlar tarafından verilir.

0

asiri agrisi olanlara topuk dikeni pilatin takili kisilere agri icin guclu bir uyusturucu olan ilaclar yazilir receteye.o receteye yazilan ilaclar 1den fazla kullanildiginda turk dilinda kafa yapar.

0

adı üstünde kırmızı. biliyoruz ki kırmızı rengi ciddi ve acil durumların rengidir. renginde de anlayacağımız üzere ciddi hastalığı olan insanlara verilen reçetelerdir.
örneğin, kanser tedavisi gören bir hasta , madde bağımlısı olan hastalar , ruh sağlığı ciddi anlamda bozulmuş olan insanlara verilir. yani kötü bir reçetedir. umarım allah kimseyi kırmızı reçete almaya mecbur etmez. tüm hastalarada acil şifa versin. amin .

0

kırmızı reçeteli ilaçlar içlerinde uyuşturucu olan ilaçlardır. narkotik ilaçlardır. ağır psikoloji rahatsızlığı olan kişilere verilir. ağır ileri derecede kanser hastası olan hastalara verilir. kanser çok ağrılı bir hastalık olduğu için o ağrılara ancak uyuşturucu ile dayanabiliyor insan.

0

kırmızı reçeteli hastalara doktor tarafından yazılır ve tedavileri için kullanırlar.

1

psikolojik sorunları olan kişilere verilir uyuşturucu madde bağımlısı olan kişilere verilir çok ağır hastalık geçiren ve psikolojisi darmaduman olmuş kişilere verilir

0

şöyle anlatayım kırmızı reçeteli ilaçlar yani psikolojik rahatsızlıkları olanlar veya yüksek derecede yani ağır bir şekilde kanser hastası olanlar için verilen ilaçlar doktorun vermesi üzerine rapor ile alındı raporun 6 ay süresi olur yani bu ilacı 6 ay boyunca alabilirsin ve o ilacı 6 ay boyunca kullanabilirsin ve 6 ay sonra tekrar tekrar doktora gidip tekrar muayene olmam gerekmektedir eğer doktor uygun görürse tekrar kapalı yazar ve kırmızı reçeteli ilaç alabilirsin öbür türlü sigorta veya kendin hiçbir şekilde o ilacı alamazsın.

0

kırmızı receteli ilaçlar psikolojik sağlığı yerinde olmayanlara veriliyor doktor tarafından kontröllü olarak kullanılıyor ve uyuşdurucu bagımlısı olanlara veriliyor kanser hastası ilerleyenlere veriliyor diye biliyorum genel olarak ağır hastalıklı insanlara verilir doktor kontrolü olmadan verilmez bunun sebebi ise içinde bulunan bagımlılık maddeleri yüzünden yasaklanan ilaclardır ama doktor kontrolü olunca verilebiliyor

0

kırmızı reçeteli ilaçlar ağır psikolojik bunalımlar yaşayan hastalara ve madde bağımlılığından kurtulmak isteyenlere verilir

0

ilaclar kirmizi ve yesil olarak iki gruba ayrilir normal reçeteli ler haric. yesil recete içinde uyusturucu madde vs bulunan ilaçlardır (epilepsi sara madde bağımlılığı)
kirmizi ise genelde kanser ilaclri olmak üzere bir cok çeşidi bulunur.

0

kırımızı recelın yapımıyla ılgılıhıc bır bılgım yok orenmem lazım

0

kırmızı reçeteli ilaçlar başlıca allah yardım etssin rabbim şifa versin kanser hastalarıne verilir sonra pisikolojik rahasız olan insanlara rabbim onlarada yardım etsin çevremde çok vardı akıl hastanesin de yatıp aylarca kalıyorlar rabbim kimsenin aklını almasın sonra engelli insanların kullandığı bazı ağır ilaçlar havale geçiren sara krizi geçiren hastalar allah şifa versin beim bir yakınımda engelli oğlu var kadıncağız sabırla bakıyor rabbim sabır versin havale geçirdiği için sürekli ilaçları gramajını arttırıyor doktorlar buda kırmızı reçeli ilaçlar içine giriyo allahım bütün hastalara şifa versin çok zor derdi olan anlar herkes benim derdim der ama bir söz var sende ki derdi dert sayma sende ki derdi nimet sayanlar var demişler onun için kimse kimseyi kınamasın ve üzmesin boş şeyler yüzünden kalp kırılmasın bu dünyanın sonu diğer hayatın ebedi hayatın günü de var.

0

kırmızı reçete ilaçlar genel olarak ağır psikolojik rahatsızlıklar geçiren kişiler, ilerlemiş kanser hastalıkları ve bazı ileri düzeyde gerçekleşmiş hastalık formları geçiren hastalara verilir. tabi kırmızı reçete ilaçlar herzaman ağır hastalıklar için verilmez. bazı ilaçların kırmızı reçete olmasının sebebi içerdiği uyuşturucu maddeden dolayı bireylerin ulaşmasını engellemektir.

0

ağır rahatsızlık geçiren ve zor operasyonlardan geçen hastalara verilebilir