0

üç dört kilometre gidilebilir benüm denemişliğim vardır ana sonrasında çok yorgun ve bitkin düşüyor insan

0

be en fazla yuruyerek yalan atmiyorum sadece ulastigim yerden baska yere 5 km anca gidiyordum ve aksamda isten cikincada eve 5 km gidiyordum ve gunde 10 yada 15 km yol gifiyordum ve cok guzeldir.

1

benim en falan yürüdüğüm km bilmiyorum ama galiba 20 ila 30 km arasında yürürüm. çünkü tahmin ediyorum 15 km yürümüştüm bir ilçeden bir köy e kadar hatta hesaplarima göre daha çabuk varmam lazım iken bir de baktım git allah git yol bitmiyor bunu fark etmiştim.
yürüyerek 10 15 saate vardığın yeri araba ile en fazla ama en fazla 20 dk gitmem bama çok acı koymuştu. daha doğrusu bunu benim öğrenmem çok pis koymuştu ya, düşünsenize km ler ce yol gidiyorsun ve vara vara vardığın yer araba ile 20 dk yol.
teeoo , vay baboo bu nedir böyle demiştim. daha da yürümeye küstüm zaten bundan sonra oturmayı daha çok tercih ediyorum artık. hadin herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim. yarışma da da başarılar.

1

10 kilometre yol yürüdüm ben. zirvekentten gülverene kadar.

1

ben eskişehire kız arkadaşımın yanına gidince yaklaşık 29.000 bin adım atmıştım. o an neye uğradığımızı şaşırmıştım . eski şehirin en büyük şatosu sazovaya gitmiştim . böyle bır anım var sizinle paylaşmak istedim . yani benim limitim bu kadar :)