0

zihin okuyan bir görünmez demiş arkadaş. gerçekten tam anlamıyla kafamdaki süper kahraman çizgisi.

0

eğer süper güçler olsaydı hangi bilgiye sahip olmak isterdim herhalde görünmez olmayı sahibi olmak isterdim çünkü her yere gidipte görmemeyi tercih ederdim keşke süper gücüm olsaydı ve görünmez olsaydım ve her yerime durumum olsaydı herkezin bilincini konuşmasına düşüncesini daha iyi anlardım diye düşünüyorum en güzel süper güç görünmezlik ben bu şekilde düşünüyorum tabiki daha farklı süper güçleri de mevcut mesela uçmak çok güzel bir fikir düşünce okuya bilmeyi çok isterdim özellikle o bazi insanların düşüncelerini bilmek işlerini takiplerini tamamen çözmüş olurdum ben düşünce okuya bilmeyi gerçekten çok isterdim keşke böyle bir yeteneğim olmuş olsaydı benim düşüncem bu yönde

0

tabiki isterdim örnek olarak uçmayı isterdim mesela kuşlar gibi gökyüzünde salınmayı bütün dünya ayaklarımın altında ve ben izliyorum isterdim yani. yada belki insanların duygu vedüşüncelerini bilmeyi isterdim gerçekten ne düşündüğünü ne hissettiğini ama bu üzebilirdi de beni. yani süperkahraman olsaydım ve bu geçek olsaydı eğer evet isterdim uçmayı. bir cinayet uzmanı mesela böyle filmlerdeki gibi nedne olmasın. aksiyon macera güzeldir insana kendini yaşadığını hatırlatır.

0

maqneto her güce sahip istediyini yapabilir ve yada alladinin lampasından bulmak ve sonsuza kadar zengin olmak

0

bilmem cocuklukla vinkse bakiyodum blum olmak isterdim cok gucluydu

0

aynen super kahraman yaşayarak ounur bence benim fikrim

1

zihin okuyan bir görünmez kesinlikle.
ya da ışınlanma bu da güzel olurdu.

1

süper kahramanlar zaten gercek! askerlerimiz ve polislerimiz gercek süper kahramanlardır. bende asker olup sonsuza kadar asker olarak yaşama güçüm olsun isterdim.