0

bahçelievler metroportta oynadım sadece 10 tl olması lazımdı ama çoğu alışveriş merkezinde olması lazım ayrı olarak başka bir yerde var mı bilmiyorum

0

çeşitli avm ler var orda oynayabilirsin istanbulda en büyük bowling salonu forum istanbulda diye biliyorum giriş ücreti 1 oyun 23 tl idi sanırım internet sayfasına bi göz at istersen

0

bowling genellikle bütün alışveriş merkezlerinde var istanbul da fakat istanbul forum da neomarin, pendorya viaport da bowling oynayabilirsiniz. ama yanınıza en fazla 4 kişi alın 2 li takımlar halinde oynayın daha çok rekabet olsun.

0

istanbul'daki hemen hemen bütün alışveriş merkezlerinde bovling oynayacak bir alan bulunuyordur herhalde istanbul çok büyük bir şehir bowling oynayacak yer en fazla orada vardır türkiye'de.

0

hic istanbula gitmedigim icin pek bilgim yok zaten bowling oynamaylada pek aram yoktur

0

beni babam götürmüştü airport bowling salonu var orası güzel bence

0

bowling oynucak kisiler tabiki oncelikle bu tur oyunlar icin buyuk avm lerden bu oyunu oynayabilirler.cok siklikla karsilasilan bir oyun olmadigi icin her yerde yoktur.ama oynamasida izlemeside zevkli bir oyun.

0

istanbul'da fazla bowling oynayacak yer yok ama illaki oynamak istersen 212 mall of istanbul tüyap gibi alışveriş merkezlerinde oynamanı öneririm internetten araştırırsan daha iyi bilgi elde edersin.

0

bir çok avm de oynayabilirsin ama benim sana özellikle tavsiyem forum istanbulda ki bowling salonudur. gerçekten gayet büyük ve rahat bir salon. arkadaşlarınızla gidip çok eğlenceli vakitler geçirebilrsiniz.

0

genelde avmlerde iyi yerle bulunabilir fakat anadolu yakası için konuşmam gerekirse kartalda seaside bowling salonu
kadıkoyde ise atlantis oyun salonu gayet ideal bowling salonlarıdır

0

bilmem bunun icin yeterli cevabim yok saygilar

0

istanbulda bovling oynanan yerler genelde büyük yerler oyun alanlardınsa olur avm lerde oynanır araştırıp sana yakın olan yer nereyse oraya gidip oynamak gerekir.

0

maramara forum istanbul forum ve beşiktaş kadıköy taksim heryerde sorsanız fösterirler size

0

genellikle tüm avm içlerinde bulunur ama en garantisi internetten sana yakın olanı araştırmaktır.

0

istanbul da her yerde tüm alışverim merkezlerinde bildiğim kadarıyla oyun yerleri var onların içinde oynayabilirsin yada dışarda oyun dükkanları var onların içindede var bowling yerleri.yani istediğin yerde bulabilirsin.

0

istanbul'da birçok yerde bowling salonları bulunmaktadır bunların yanı sıra büyük alışveriş merkezlerinde çokça bowling salonları vardır bowling city oynanabilir atlantis bowling bu da bovling bab bowling ve cafe palace bowling ve çocuk eğlence merkezi mayastar bowling atlantis bowling cevahir avm şubesinde oynanabilir play planet tepe nautilus avm şubesinde oynanabilir play bowling carrefour maltepe park avm şubesi atlantis bowling kadıköy şubesi amf bowling cevahir avm şubesi paver bovling şubesi airport bovling bovling pelican bowling strike bovling tlantis bowling mall of istanbul avm şubesi amf bowling ve eğlence merkezi trump avm şubesi time out bowling center

0

artık her yer her adım alişver merkezi gıt nerede oynamak istiyorsan orda oyna her yer bovrıng.

0

airport bowling ccs group atlantis bowling

0

bütün eğlence merkezlerinde vardır önemli olan oynamak

0

buyuk avm lere gidebilirsin, yada özel bowling mekanlarına gidebilirsin, mekanlarını bulmak zor olabilir ama avm'lerde çok büyük ihtimalle bulursun..