1

çok uzun ve fazla yüksek sesli oluyor çok dikkat dağıtıcı

1

aslında reklama girmesi iyi bir şey bir nebze olsun yerimizden kalkıp hareket ediyoruz başka işlerle uğraşıyoruz reklamlar da olmasa kalacağımız yok zaten. tuvalette kalkmaya, su içmeye bile yeltenmiyor insan çoğu zaman dizi kaçacak diye. trt1 de bir dizi izliyorum mesela mübarek başlıyor bitene kadar reklam yok. darlanıyoum o zaman da. ama bazı kanalların özellikle sanki tv8 in reklamları bazen haddinden fazla uzun sürüyor gibi geliyor bana.

0

kesinlikle evet insanın canını sıkıyor.
kaldırılması lazım.

0

reklamlar uzun, dizi saatleri de çok uzun. 2 saatlik dizi hoppala 3 saat oluyor. hatta 4 saat, özet, reklam, dizinin ilk dakikası, reklam, 20 dakika oyna, reklam.

0

hem çok fazla kalıyor hem çok fazla veriliyor ve tekrar ediyor sürekli

0

fazla olsada olur olmasada olur saçmalar sonuçta

0

kesinlikle evet reklamdan çıkıyor tekrar reklama giriyor böyle bir şey görmedim ya dizi biterken aynı yerini 3 kere reklama sokup veriyorlar sonra bitiyor ne saçmalık.

0

bazilari cok uzun kalmakla beraber bazilari cok kisa kaliyor . bunlari sinirlandirmak zor bir is . rtuk bu konularda cok hassas ozellikle reklam gelirleri orantisi konusunda .

0

reklamın belli bür süresi var ortalama 12dk dır 12dakikada bir sigara 5sayfa kitap okunur bizler tv ye kitleniyoruz sorun bu reklamlar kısa uzun değil

0

eskiden bilmiyorduk ne kadar kaldığını şimdi devlet zaman koyacaksın dedi onlar da şimdi az sonra ha geldi gelecek diyorlar ardından 5 dakika gibi kısa sandıkları bir zaman dilimi getirip ondan azaltıyorlar sonra 2 saat olan film 9 da başlıyor 12 de bitiyor yani 1 saat film sürdürüyorlar bunun özetinde de en az 2 reklam arası verse ortalığın anasını ağlatıyorlar

0

şahsen bana bu ğüne kadar reklam gelmedi size geliyor demekki

0

evet kesinlikle çok uzun sürüyor.insan beklerken sıkılıyor.

0

evet kesinlikle çok uzun bazen sıkıyor insanı.