1

bana göre estetik yapmak gereksiz bir şey ben doğru bulmuyorum. eğer insanın bir özrü yoksa sadece bir yerlerini estetikle değiştirip güzel görünmek için estetik yapıyorsa hiç doğru değil ve bile günahtır yeni allah'ın bize verdiğini beğenmeyip de gidip değiştiriyoruz o zaman biz buna allah'ın bize verdiği ne beğenmeyip kendi istediğimizi yapıyoruz doğru bulmuyorum ben hem de günahı çok büyüktür.

0

doğru bulduğum bir şey değil açıkcası. çünkü allah bizi böyle yaratmış ve allah'ın yarratığı bir şeyi değiştirmeye gerek yok. ama başımıza bi kaza gelirde burnumuzun şekli felan bozulursa o zaman yaptırabiliriz tabiki. ama onun dışında durduk yere yaptırmayı doğru bulmuyorum. sizi seven olduğunuz gibi sevsin.

0

normal yani. ben yaptirmadim hic.yaptiranada kotu bakmiyorum.amma korkuyorum eyer oyle bir ameliyyata ihtiyyacim olursa.hep diyorum ki sukurler olsun ki allahim beni boyle yaratmis.guzel diyilim amma cirkinde diyilim.estetike ihtiyyacim yok

0

ben dinen uygun bulmuyorum doğrudan bulmuyorum allahu teala nasıl yaratmissa öyle kalalım

0

bence yanlış hocam ya zorunda kalınmadığı sürece keyfi olarak yapılıyor ise çok tasdik etmiyorum sebebi de allah ne güzel el yüz vermiş neden bunla oynar ki bir insan tek tip herkeste olan burnu ister ki güzellik görecelidir . insanın televizyonda oluşturduğu güzellik daha farklı ve garip bir duygu haline gelmiştir medya halinde daha kötü hallere gelmiştir . insanlara dolandırıcılık suçunu böyle işliyor işte sürekli estetik estetik barbie bebek gibi oluyor kadınlar çok vahim bir durum bence :)

0

yani yapılabilir tabi ki. yapana neden yaptın demem veya herhangi kötü bir lafım olmaz. hatta günah olmasa bende yaptırırdım. ama günah . o yüzden böyle iyi diye düşünüyorum.

0

allah ın nasıl ne şekil yarattıgını değiştirme gibi bişeyi tasvip etmiyorum yapanlara da saygı gösterilmesi gereken bir husus ancak aşırı derece riski olduğunu duydum dikkatli ve enfeksiyon kapılmaması gerek bir ameliyat türü

0

ben doğru bulmuyorum. çünkü allah nasıl yarattıysa öyle kalınmalı bence.