0

çok büyük bir şirketin yöneticisi olsanız nasıl biri olurdunuz?

Çalışanlara ne gibi haklar verirdiniz?

7 cevap
0

herkesi işten çıkarırdım amele pazarından yarı fiyatına çalışacak işçi alırdım bütün maaşların diğer yarısı bana kalırdı sekreterlerle kırıştırırdım patronu aleme davet eder kafayı buldurduktan sonra şirketi bana devretmesine dair kağıt imzalatırdım şirketi elegeçirdikten sonra gece alemlerinde yerdim şirkette batardı amele pazarında iş beklerdim :)))daha ne olsun hayatı dibine kadar yaşamışım :))

0

herkesi rahat bırakırdım.en verimli çalışma saatlerini belirler kimseyi 10 saat çalıştırmazdım.şirkette bir yenilik veya değişiklik söz konusu olacaksa oylamaya sunardım.pazartesi mesaiye başlamadan önce 15 dakika halay çektirirdim motivasyonu yükseltmek için.haftada bir bir saat okuma saati yapardım.ayda bir psikolog çağırır stres kontrolü sağlardım.maaşları asla sürünme ücreti olarak vermezdim.insanca yaşam için insanca ücret öderdim.şirketimi bir mutluluk formülü üzerine kurardım.

0

anlayıslı ıstıkrarlı dısıplınlı ve yerıne göre sert

0

aslında memnuniyetsiz, kolay kolay hiçbir şeyi beğenmeyen, genel olarak çok agresif ve sinirli biri olurdum. ama birine bunu yansıttığım zaman da ilk saniyesinde çok pişman olurdum. çünkü ne kadar çok sinirliysem bir o kadar da merhametliyim (tabi bu merhamet sadece hayvanlara karşı daha fazla, o durumda insanlara da olur heralde, bilemiyorum). neyse bir gün olursam umarım arkamdan ay ne nemrut, suratsız demezler.

0

disiplinli ve merhametli bir yönetici olurdum

0

herhalde bugün ki şirket yöneticilerinden çok da bir farkım olmazdı

0

çok zengin ve havalı biri olurdum...