0

tam biliyorum uğur aslan karagümrük yaniyor

1

tam olarak yanlış hatırlamıyor sam uğur aslandı ama bu isim söylüyor du sanki belki yanlış hatırlıyorum kusura bakmayın. bir de bestecisini tam hatırlamasam da dizelerini hatırlıyorum ve muhteşem di ya hele sonu yalan 7 yıl bana 70 yıl gibi gelir hakim bey diyor du, ne kadar doğru söylüyor du, hatta evet hakim bey ben yaktım daha sonra ceza evinden bir yolunu bulup kaçtım ve gittim kara gümrüğü çayır çayır yaktim hakim bey diye sözleri var di. vay be kara gümrük neymiş be şarkılara müzik olmuş. neyse herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

2

söyleyen kişi uğur arslan ancak besteleyen de o mudur bilemedim. uğur arslan uzun bir sure kanal 7 de deniz feneri programını sunan, deniz feneri davasından sonra da inanılmaz değişim geciren, sabah sabah seda sayan ve songul karlı ile evlilik programı sunan biridir

0

kara gümrük bestecisinin adı uğur arslan yanlış bilmiyorsam

0

bir adam vardı saç ektirdi sanırım o bestelemişti.uğur olabilir adı.en son evlilik programı sunuyordu.sonra uğur arslan evet tam adını hatîrladim,saçını korkunç bir renge boyamıştı.ayakkabıları topuklu spor ayakkabı görünümlüydü sanırım boyu kısa olduğu için o ayakkabılardan giyiyordu.