0

sırt bel kafanın arkası ense kendimiz göremeyiz tabi aynadan bakarsak heryerimizi görürüz:)

0

belimizi, kulak arkasını, başımızın arka kısmını biz değil ama başkaları görebiliyor.

1

gösteremediğimiz bölgelere derken şöyle bir şey aklıma geldi. şimdi benim göremedim hatta elimin bile ulaşmadığı sırtım var. ve bazen öğle bir oluyor ki kaşıntı tutuyor. orayı kaşımak için elimi sırtıma götürüyorum ama nafile, ancak bu dışarı da satılan tahtadan yapılmış bir kaşıma aleti var ancak onunla kaşıyabiliriz. ve bu soru da yani göremediğimiz bölgelerimiz derken iç organlarımız dan bahsediyor olamayız. çünkü onlar zaten görülmüyor ki daha neyine onları yazalım digmi ama dış organlarımız olarak saymak gerekir se de benim sırtım da iki omuz arasını göremediğim gibi kaşındığın da bile elim yetişmiyor. o derece ulaşılamaz bir yer de, herkese kolay gelsin.

1

soruyu düzeltmek için geç kaldım, şöyle sormak isterim, başkasının görüp bizim göremediğimiz bölgeler. beynimizi, kalbimizi zaten başkaları da göremiyor. mesela kulak arkası gibi.

0

derinin altına kalan bölgeler insanlar tarafından zorlukla görülürler ancak insan vücudunda beyin gibi içte bulunan bölgeler hiçbir insan tarafından görülmemiştir yani insan kendi beynini göremez çıplak gözle bunun sebebi de farklıdır çünkü görme kapasitesi de beyinde olduğu için insanlar bunu göremezler eğer görüyorlarsa durum da bir iş vardır zaten .

1

bedeninde kişiler kalbini, böbreklerini, ciğerlerini, dalağını mideyi, bağırsakları göremezler. görebilmek sağlık ekipmanlarına ve cihazlara ihtiyaç vardır.