1

evett bayılırım özellikle başlıkları kırmızı ile yazarım. hatta bazen her harfini rengarenk yazıyorum.

1

evet kullanırım çünkü gereken özel yerleri renkli yazdığımda aradığımı daha çabuk buluyordum okuldayken özellikle sınava hazırlanırken

1

evet kullanırım. çünkü dikkatimi dağıtan yazılar olduğu zaman sadece odaklanacağım metnin altını renkli keçeli kalemle çizerim. böylece daha kolay olur ve ezberleme yapınca da çok işime yarar ki hala esprisi de vardır. sınava çalışmadan önce yeşil keçeli kalem ve bir kitap vs

0

genelde kullanıyorum ders çalışırken başlık yazarken kullanıyorum. favorim mavi renk ve kırmızı renkdir.

0

ben kullanmıyorum ama çok seviyorm renkli kalemleri

0

ben kullanmıyorum şahsen sadece başlıkta kullanıyorum. ama arkadaşlar ım kulanıyo belki de ben kullanamiyorum.

0

deftere, kağıda ya da herhangi bir yere yazı yazarken renkli kalemleri mutlaka kullanırım. kırtasiye malzemesi almaya zaten oldukça meraklı biriyimdir. çeşit çeşit renk renk kalemler, kağıtlar alırım. başlıkları kırmızı, yeşil, sarı, turuncu gibi renkli ve özellikle fosforlu kalemlerle atmak çok hoşuma gidiyor. okulda renkli kalemlerimi hep kaybederdim ama. bu konuda pek temkinli değilimdir.

0

evet renkli kalem ayrı bir güzellik katıyor yazıya.

0

deftere yazı yazarken renkli kalem kullanırım. özellikle okul dönemlerimde çok.kyllsnirdim.ozellikle konu başlıkları her zaman renkli kalemle yazılırdı.

0

okul zamanlarında renkli kalemler kullanırdık evet doğru virgül de noktada falan onun dışında şimdiki hayatımda kullanmıyorum yani ufak kızıma öğretiyorum yazı yazmayı ona renkli kalem tutmayı yazmayı öğretiyorum oda renkli kalemleri çok seviyor çarşıya gittiğimiz zaman hep renkli şeyler onun dikkatini cekiyor ona alıyorum hep renkli kalemler tokalar kıyafetler ayakkabılar

0

deftere yazı yazarken mutlaka renkli kalem kullanırım. özellikle başlıkları renkli kalemle yazarım ve yine önemli cümle ve kelimelerin altlarını mutlaka renkli kalemle çizerek işaretlerim.

0

kullanırım bende , hem görüntü olarak güzel hemde daha akılda kalıcı oluyor, . fosforlu kullanmayı çok seviyorum özellikle. birde kitap okurken beni etkileyen cümlelerin altını da renkli kalemlerle çizerim seviyorum heralde birde benden sonra okuyana iz bırakmak istiyorda olabilirim. kitaplarla aramda enteresan bir durum olduğu doğrudur.

0

evet deftere yazı yazarken bir kalem kullanırım
bu şekilde yazınca defterde daha hoş görünüyor özellikle önemli notları başlarda işaret koyarak öyle yapınca defterde aradığını daha rahat olabilirim genellikle her şeyi yazıya dökmeyi severim
atalarımız ne demiş
söz uçar yazı kalır

0

defterimin daha düzenli daha güzel görünmesi için hem kırmızı hem de renkli kalemler kullanıyorum

0

yabancı dizileri sürekli izlemem arada bir izlerim çok da gerekli değil açıkçası. filmleri daha çok seviyorum.

0

evet kullanırım bu sebeple defterim daha düzenli ve detaylı gözüküyor

0

arkadaşlar ben defterde renklı kalem kullanmadıom kullanmamda cunku renklı kalem kullanınca cok gerıde kalıyorum o yuzden kullanmıyom bız okulda sakasına kavga yapardık bır gun mudur yardımcımız bızı gordu yanına dort hoca daha aldı bızı odasına goturduler bıze dısıplın verdıler üç gun uzklaştırma aldık akılanmadık yoklama fısını caldık anlamadılar ama sınıftakı calışkan arkadaşlar bızı sıkayet ettıler dısıplıne gıtık orada savunma yazdık eger baska ceza ışlemeseydık bızım dısıplın sıcıle ışlemezdı sım dı ışlendı egfer memur olursak sıcılımız temız olmıyacak zaten okulu kazansakta sankı atanacazmı bence atanmayız buyuk ıhtımalen ben artık okuldan bıktım sıkıldım okula gıttıgım kadar ıse gıtseydım gercekten ellımde altın gıbı bır meslek olurdıu burada 1....2 lıranın pesınde olmazdık ne yazıkı hepımız ışsızız buradan 2 ayda ancak 100 lıra alırız buyuk ıhtımalen acaba bu sıte hangı ıs adamının bızım sayemızde ne kadar para kazanıyorlar cok merak edıyorum.

0

sadece defter icin degil bu benim icin. bazen bir kagida bile dikkat cekmek icin bir yaziya, renkli kalem kullandigim cok oldu. genelde ders calisirken yaparsim bu durumu. suanda da alacagim kitqplari yayinrvine gore ayırırken yapiyorum. kitaplari hangi renkle yazıyorsam basligi yani yayinevinin ismini farkli bir renkle yaziyorum. en azindna dikkat cekiyor oyle oldu mu. ya da basligi nerede diye aramiyorsun.

0

evet kullanırım düzenli olmama yardımcı oluyor

0

yazıları siyah yazarım ama önemli konuları kırmızı kalem ile yazarım mavi renkli kalemde defter de hoş görüntü veriyor.