0

elime hangi kalem gelirse onunla yazarım ama genellikle uclu kalemle yazarım

0

uçlu kalemle yazarım, hep aynı kalınlıkta , yazması da rahat aç derdi yok , çöp derdi yok. yaşasın 0.7 uçlu kalem serisi

0

en temizi uçlu kalemdir. normal kalemin ucunu açarken kömür parçası elimize üstümüze bulaşıyor. daha da kötüsü önemli bir kağıda yazı yazıyorsanız kağıda bulaşabiliyor. çok sinir bozucu bir durum özenip bezenip yazı yazıyorsunuz ama normal kalem herşeyi berbat edebiliyor. uçlu kalemin şarjörünü tak devam. uçlu kalem adamdır. uçlu kalem kullanın.

0

okula giderken hep uçlu kalemle yazardım normal kalemle yazmayı sevmezdim ikide bir kalemtraşla aç falan bana çok sıkıcı ve zor gelirdi . ama okulu bitirdim şu an bir yazı yazacağım zaman normal kalemle yazıyorum ve şimdi normal kalem bana daha iyi geliyor normal kalemle yazmayı daha çok seviyorum.

0

genellikle uçlu kalem kullanmayı tercih ederim

0

kesinlikle uçlu kalem 0.7 kullanırım bazen defterin içi koyu renkse daha da karartmamak için 0.5 kullanırım.

0

yazı yazarken uçlu kalem kullanmayı veya renkli kalem kullanmak tercihimdir. kurşun kalemde elimdeki kalemleri bulamayıp elimde sadece kurşun kalem varsa o şekilde kullanırım zor durum kalemi kurşun kalemim diyebilirim :))

0

normal kalem kullanmak artık eskide kaldı. ben uçlu kalem kullananlardanım ve öneririm.

0

normal kalemle yazarım önceden üçlü kalemi vardı sanki normal kalem daha iyi herkez normal kalemle yazmalı bendcben ve normal kalem iyidir h

0

yazı yazarken uçlu kalem kullanırım. ya da ince uçlu tükenmez kalem kullanırım. yazımın daha düzgün ve güzel görünmesine sebep oluyor.

0

normal kalemde bir süre sonra ucu gidiyor ve kalın yazıyor bu yüzden genelde uçlu kalem daha etkili ve daha güzel yazıyor .

0

uçlu kaleme üniversitede em son kullanmıştım artık normal kalemle yazıyorum

0

ben yaziyi ilkokuldayken kursun kalemle yazardim.ama sonra ortaokula basladikdan sonra uclu kalem ile yazmaya basladim.

0

yazı yazarken normalde uçlu kalemle yazmayı tercih ederim kalem tıraş ve normal kalem kullanmazdım zorda kalmadıkda

1

yazı yazarken daha çok uçlu kalem kullanmayı tercih ederim daha çok 0.5 uçlu kalem kullanırım ama normal kalemle de yazdığım oluyor ama daha çok uçlu kalem kullanıyorum.

1

ne bulursam onunla yazarım aslında ama uçlu kalem daha mantıklı sanki ucunu acma derdi yok

1

normal kalemi sadece ösymdeki sınavlarda kullanıyorum. daha çok uçlu kalem kullanıyorum. çünkü kalem açma derdin yok.

1

ben genelde uçlu kalemle yazarım. bence kurşun kaleme göre daha güzel yazıyor.

1

yani benim için fark etmez. ben ikisini de kullanıyorum. tükenmez, uçlu kalem ,pilot kalem yani seviyorum hepsi de hoşuma gidiyor. okul dönemlerinde genellikle rengarenk alırdım. bir deftere ayrıyetten böyle rengarenk bir şekilde yazardım.

1

o an elime ne geçerse onla yazarım... ama kurşun kalemlere alışık değilim. uçlu kalem tercihim oluyor. kurşun kalem olduğu zaman bi tekrar bakarım hatta etrafa uçlu kalem var mı diye.