3

yazın güzel mi?

32 cevap
0

yazim güzeldir beğenirler bende beğenirim okunakli yazarim

0

yazi yazmayı çok severim. yazı yazarken hiç üşenmem ama yazımı hiç beğenmiyorum. daha güzel yazmaya çalışıyorum ama olmuyor. ilkokulda el yazısı öğrendiğim için kaynaklandığını düşünüyorum.

0

yazım çok çirkindir ama benden daha kötü yazan insanlar da vardır tabikiiii

0

evet ben yazı çok seviyorum sebebi ise tatile gidebiliyoruz denize gidebiliyoruz havalarda çok sıcak tamam sıcak bunaltıyor ama hasta yapmıyor kışın öyle değil havalar buz gibi işten eve evden işe hiç bir aktivite yapamıyoruz insanın evden çıkası gelmiyor hep uyumak istiyor kışı benim gibi sevmeyen milyonlarca insan vardır bende hiç sevmem hem masraf hemde hep hastalık götüruyor her tarafı.

0

mütevazi olamayacağım yazım güzeldir. :) çevremdekilerde hep beğenir.

0

evet genel olarak yazımın güzel olduğu söylenir birde çizgisiz kağıda yazarken eğri büğrü yazmam çizgili kağıda yazar gibi düzgün yazarım

0

yazim malesef hic bir zaman guzel olmamıstır.cocukkende yazıp benim bes para etmezdi bu yuzden hocalar ıle cok tartıstıgım zamanlarda oldu.ama ne yapayım yanı ne yaptıysam ben yazımı düzeltemedim.ilk okul orta okul lise caglarında bile bu kötü yazı olayından pacamı bir türlü sıyırmayı basaramadım ben lanet olsun.ben ilk okuldayken hocalar sen bu yazı ile doktor falan olursn tıpkı onlar gıbı yazıyorsun falan dıyorlardı bana ama nerdeeee hıc bır sey olamadık malesefben doktor olacagım peh tıp bıtırecegım koca bır adam olacagım yok yav ))anca bir çelikci oldum iste ondan oncede ınsaatta calısan biriydim.daha ötesine gidemedim bir türlü basaramadım yani.neyse hayat hıkayemı anlatmaktan vazgecıyor ve yazı olayında gerı donuyorum.evet dedigim gibi yazim berbat ve asla düzelmedi düzelecek gibide durmuyor.

0

güzel olduğunu düşünüyorum yalan söylemeyeceğim kendimi bu konuda överim lisede felsefe hocamız defterimi not olarak kullanmak için almıştı.

0

doktor yazısından kötü yazılarım maalesef.

0

pek sayılmaz çünkü doktor olmak istiyorum.

1

yazımın güzel olduğunu söylerler. ben de kendi yazımı beğenirim.

0

yazım güzeldir genelde gazete yazıları gibi yazıyormuşum öle diyorlar