2

twitter mi insta mı?

26 cevap
0

twitter olayından şaştı artık ya başta güzeldi çok şaçma sapan sürekli diss için giriliyor artık instagram google gibi artık nerdeyse ne ararsan var. ama instagramında suyu çıktı malesef ki

0

twitter artik güzel değil keyifli gelmiyo bana sahsen instagramdan cok keyif aliyorum

0

ikisini de kullanmıyorum kullanmakta asla istemiyorum herkes zevkinin derdinde bence fotoğraflar paylaşmalar herkes herkesi takip ediyor mesajlasıyor çok sacma bence hepsi.

0

ben ikisini de kullanmıyorum. sosyal medyanın insanları manipüle ettiğini düşünüyorum. hem vaktimizi alıyor hem de bizi olur olmadık ürünleri almamız için etkiliyor. mesela makyaj kanalları takip eden bir genç kız onların etkisinde kalarak sürekli olarak makyaj almaya meilli oluyor. ya da uyuşturucuya alkole yönlendiriliyoruz. insanın bir şeyi kendi iradesiyle yapmasında problem yoktur fakat onun aklında yokken onu bu tür şeylere farkında olmadan yönlendirmek manipüle etmektir bana göre. ve sosyal medyanın insanların ruh hali üzerinde de çok önemli etkileri olduğuna inanıyorum. mutluluğu üzerinde çok önemli olumsuz etkilere sahip sosyal medya. siz evde otururken başkalarının arkadaşlarıyla eğlendikleri hikayeleri fotoğrafları görüyorsunuz ya da sizin maddi durumunuz orta düzeydeyken sosyal medyada zengin insanları ve onların yaşamlarını görüyorsunuz bu da insanı mutsuz olmaya itiyor. herşeyi geçtim sosyal medya çok zamanınızı alıyor ve günde yüz tane fotoğrafı görmekten zihniniz doluyor. o yüzden sosyal medyada gezmek yerine sorumani gibi bir sitede kendinizi geliştirmek ve kazanç elde etmek daha mantıklıdır.

0

insta çünkü twitter kullanmayı bilmiyorum ama instayı kullanmak çok kolay herşeyini biliyorum twitter'i genellik ile meclis başkanları ve ünlüler kullanıyor bende twitter kullanmasını ve panelini bilmediğim için instagramı seçiyorum.

0

ikisi aslında farklı amaçlarla kullanılıyor ama ben twitter'ı daha çok seviyorum çünkü hem gündemden haberdar oluyorum hem de yazı yazmak hoşuma gidiyor instagram ise fotoğraf uygulaması ve artık biraz amacını aşti gibi geliyor bana herkes gösteriş peşinde hikaye atma mutluyum mutluymuş gibi gösterme çabaları bu yüzden bana biraz sahte geliyor instagram halbuki twitter öyle mi twitter halktan biri bizden biri hahaha

0

yazılı ve görsel medya olarak ayırıyorum ben ikisini bu bağlamda ikisinin de farklı amaçlarla kullandığını düşünüyorum. bu yüzden ayrım yapmak çok zor.

0

instagramı severek kullanıyorum.daha eğlenceli geliyor

0

her ikisini de kullanıyorum ama en çok kullandığım instagram oluyor genelde

0

bence ikiside kullanılmaktadır. şahsen şu en popüler olan instagramdır.

0

ikisiyle de çok fazla aram yok. ama ayda yılda bir de olsa video izleyip fotoğraflara baktığım için instagram diyeceğim.

0

bende her ikiside yok.sosyal medya olarak arada baktıgım bir facebookum var iste.onun ötesınde kullandigim bir mecra yoktur benim.zaten gerekte yok nerede cokluk var ıse orada sıkıntı vardır emin ol.az olsun öz olsun diyenlerdenim ben.o yuzden bu hesaplarımdan sadece bır facebook kullanmaktayım baskada yok.

0

açıkcasi ikisinide pek kullanmiyorum ama instagramda daha çok aktifim arada videolar izliyorum arkadaşlarımın paylastiği hikayelere falan bakıyorum bence çoğu kisi bu soruya instagram diye cevab vercektir twitterda takılan çok insan yoktur benim tahminim bu yöndedir.

0

twitter kullanmıyorum instagram bana daha renkli daha eğlenceli geliyor ya

0

bence twitter yazılan çoğu güzel söz duygular bende daha çok merak uyandırıyor instgramda kim nerde ne yaptidan daha çok dikkatimi cekiyo

0

tabii ki instagram twitter eskidi.

0

çoğunluk gibi bencede instagram

0

insgram tercihim bence en iyisi

0

yaş çevresine göre değişiyor instagram biraz daha genç kitleye hitap ediyor

0

yaş çevresine göre değişiyor instagram biraz daha genç kitleye hitap ediyor