0

müslüm gürsesin çocukluğunu şahin kendirci canlandirdi oyunculuk sektorunde daha once pek gorulmemis olan bu oyuncu gercekten cok guzel bir filmde basrole imzasini atti. ben cok begendim fakat filmlerde cocullarin gozu onunde kanlı bicakli sahnelerin cekilmesine tamamen karsiyim. hadi çocukların yaninda cekilmedi diyelim illaki bunu bu cocuklar nasil olmus diyerek izliyorlar. fakat müslüm gürsesin hayati beni gercekten cok ama çok etkiledi diyebilirim...

0

müslüm filminde müslüm karakterini canlandıran çocuk bir zamanlar yetenek sizsiniz yarışmasına katılan şahin kendirci adlı yarışmacı çocuk canlandırmıştır gerçekten de güzel bir şekilde canlandırdığı düşünüyorum ben müslüm filmini izlemiştim ve çok beğenmiştim. gerçekten kaliteli olmuş ve gerçek hayat hikayesini anlattığı için çok etkilenmiştim.

0

küçük bir şarkıcı olan şahin kendirici almış rolü.

0

yetenek sizsiniz ve oses türkiyeye katılan şahin kendirci isimli çocuk canlandırmış. çocuğun ilk oyunculuk deneyimi (sanırım öyle çünkü daha önce başka bir yerde görmedim) olmasına rağmen gayet başarılı buldum sesi de güçlü ama şuan ergenlik çağlarında olduğu için biraz daha havada ama zamanla yerine oturacaktır. esmerliği ve kıvırcık saçları müslüm gürses karakterine uyacak bir tipleme ve müslüm gürsesin çocukluğunu oynamak da çok büyük onur bence herkes illa ki bişeyleri canlandırır ama müslüm gürsesi oynamak çok başka bir haz özellikle de hayali müzisyen olmak olan bu yaşta bir çocuk için. anladığım ve gördüğüm kadarıyla düşük gelirli bir ailede yetişmiş mütevazı bir çocuk şahin kendirci bazı piyasaya yeni çıkan yaşıtları gibi şımarık değil, herkesin onu parmakla gösterdiği falan gibi iddaaları da yok üstelik başarılı yetenekli bir kardeşimiz. yolu açık olsun umarım piyasada kaybetmek bu karakterini

0

yetenek sizsiniz de hülya avşar'ı bile sesiyle mest eden üstüne birde o ses türkiye çocuklarda hadisenin takımında kazanarak tüm türkiyenin ilgisini çeken yeni müslüm denilen şahin kendirci müslüm babanın çocukluğunu müslüm filminde canlandırmıştır.

0

şahin kendirci oynamıştır.basarili biri ve oyunculuğa adım atmaya başlıyor böylelikle.

0

müslüm filminde müslüm babanin cocukluğunu o ses türkiye ve yetenek sizsiniz türkiyeden tanidiğimiz sahin kendirci oynamaktadır ve cok basarili bir oyunculuk sergilemistir umarim daha güzel yerlere gelir kendisine basarilar dilerim.

0

müslüm filminde müslüm gürsesi canladıran kisi sahin kendircidir.ve duydugum kadarıyla harika oynamıs.

0

şahin kendirci hem o sese hem yeteneksizsinize katılmıştı fragmanda izledim baya kaliteli bir diziydi.

0

yetenek sizsiniz türkiye programında yarışan arabeskçi çocuk hülya hanımın beğendiği

0

şahin kendirci'dir.o ses türkiye yarışmasına gelip filmi de tanıtmıştır

0

o ses türkiye ve yeteneksizsiniz türkiye den tanıdıgımız şahin kendirci