0

ibrahimoviç şu an los angeles galaxy takımının formasini giymektedir yanlış hatırlamiyorsam 25 maçta 21 golü bulunuyor her zamanki gib klas gollerine ordada devam ediyor çok basarili ve dinç bir oyuncu kendisine başarilar dilerim.

0

ibrahimoviç amerika'da losangeles galaxy takımında forma giymektedir.

0

bosna asıllı isveçli star zlatan ibrahimoviç amerika birleşik devletleri ligi mls'de los angeles galaxy forması giymektedir.ajax, juventus, inter, barcelona, milan, psg, manchester united formalarını başarılılarla terleten yıldız futbolcu isveç'in ingiltere'yle karşı karşıya geldiği maçta kaleci joe hart'a ceza sahası dışından röveşata golüyle beraber, attığı inanılmaz harika gollerini açıp izleyesi bile geliyor şimdi.gerçekten çok özel bir futbolcu, onun gibi olmak zor.

0

zlatan ibrahinoviç amerikada bir takımda oynuyor ama o takımın ismini bilmiyorum. ibrahimoviç gitti gideli gollerine de devam ediyor, nasıl bir adam hayla anlamış değilim, yeni bir takıma gitmişin alışma sürecin illaki olacak ama ibrahimoviç de öyle bir şey yok.

0

los angeles galaksi takimindadir . ama kiralik orda oynamaktadir asil bonservisinin oldugu yer ada ekibi manchester uniteddir .

0

amerika'da bir takımda oynamaktadır isveçli oyuncusu

0

amerikaya gitti los asngeles galaxy diye sanıyorum 500. golünü burada attı efsanelerin efsanesi bir gol