0

ben türk kahvesini şekerli içenlerdenim. şekersiz yani sade kahve hoşuma gitmiyor. hele mırra falan içmeyi hiç düşünemiyorum. o kadar acı kahveyi nasıl içiyorlar bilmiyorum. saygı duyuyorum ama benim gerçekten midemi bulandırıyor. az şekerli türk kahvesi her zaman tercihimdir.

0

şekerli hemde baya baya şekerli içiyorum şekersizi de denedim ama iğrenç geldi keşke şekersiz içebilseydim

0

aslinda bi mantikli dusunursek sade daha mantikli geliyor. cunku onu grnelde o aci tadi icin içiyoruz. tat vererek daha icilebilir hala getiriyoruz. ben şekerli iciyorum ama keske en azindan orta sekerli icebiliyor olsaydim

0

şekerli içerim çünkü şekersiz çok acı oluyor

0

kesinlikle sade içilmeli. kahvenin tadını daha çok alıyor insan.

0

herkesin ağız tadı farklıdır.kimisi şekersiz içer, kimisi de şekerli.ben eskiden şekerli içiyordum.aşırı şeker katardım hem çaya hem de kahveye.ama türk kahvesini ben sade seviyorum artık.şunu farkettim, resmen tadını daha iyi alabiliyorum kahvenin.bence herkes sade içmelidir.tavsiye ederim.

0

kişiden kişiye değişebilir tabi de asıl türk kahvesi orta şekerli içilir.

0

ya şimdi değişir sekerli içmek isteyen de var sade de ama gerçek türk kahvesi sade acı olur hem gerçek tadını almış oluyorsun...

0

farketmez o kişiye bağlı kendi zevkine bağlı mesela adam der ki ben şekerli içmek istiyorum kalkıp kendisi yapar yada eşi felan yapar şekersiz içmek istiyorsada şekersiz yapar içer o kişiye bağlı yani.

1

asıl türk kahvesi içmenin anlamı acı kahve de yani şekersiz olarak tüketilir ama isteğe göre türk kahvesine şekerde bırakabilir mesela ben türk kahvesini acı olarak değil şekerli olarak severim tabii ki her insanın damak zevki ayrıdır ama aslında türk kahvesi şekersiz içilir.

0

türk kahvesi herkesin damak tadına göre değişir bazıları şekerli severken bazıları şekersiz kahve içer bence en güzel kahve şekerli olan kahvedir.

0

sevdiğim yaparsa tuzlu bile içerim ki içeceğim

0

o kişinin ağız tadına ya da damak zevkine göre değişiyor ama ben şekersiz içiyorum. çünkü türk kahvesinin tadını tam alıyorum ve tam haliyle tatlandırmadan acı bir şekilde içmek daha çok hoşuma gidiyor.

0

ben orta ıcerım.sekerlı ıcmek saglıga zararı var ama sekersız ıcmenın zararı yok dıye bılıyorum aksıne cok daha faydalıdır bır suru faydası oldugunu goruyor ve duyuyoruz o yuzden sekersız ıcmekte fayda var

0

ben orta şekerli icmeyi seviyorum ve hergun icerim turk kahvesi turk kahvesini cok seviorum :)

0

şekersiz olsun yanında az çikolata olsun birbirini tamamlıyor o sekilde güzel de oluyor

0

şekersiz içmeyi istiyorum ama içemiyorum acı geliyo.

0

ben şekersiz içmeyi seviyorum ama iş yerinde ortak yapınca mecbur şekerli içiyorum..

1

kişiye göre degisri herkesin damak tadı varlidir bnce şekersiz

0

bence kişiden kişiye değişiyor damaginannasil uyuyorsa nasıl ki herşey tatlı sevmiyorsa tatlı diye ayılıp bayılan da var