0

spor dallarından sadece futbol ve basketbola ilgim vardır diger spor dalları beni pek baglamiyor acikcasi.

0

3 spor dalında lisansın vardı,futbol alanında profesyonel lisansım vardı.

0

spor olmazsa olmazım yarı profesyonel kaleciyim futbol la aram baya iyidir

0

futbolcuyum.hayalimde bu mesleği elime alabilmek var.

0

sporla aram gayet iyidir küçük yaştan beri ilgilenirim bir ara basketbol oynadım ama üç ay kadar falan sürdü daha sonra voleybola yazıldım ve profesyonel anlamda yarışmalarda bulundum ama bazı sıkıntılar yaşadığım için yarı yolda bıraktım bir daha devam edemedim .şimdi sadece izlemekle kalıyorum ama eğer bir gün istediğim yerde istediğim konumda olursam kesinlikle tekrar başlayacağım.

0

masa tenisi çok severim oynarken hiç sıkılmam .15 saat üst üste oynadığım zamanlar oldu. çoktandır oynamamışım

0

sporla aram eskifen iyiydi ama şimdi soğudum spordan. he soğudum dediğim spor dalı vücut geliştirme değil. genel olarak futbol izlemekten soğudum eskisi kadar zevk alamıyorum. bunun en büyük nedeni futbolcuların artık eskisi gibi isteyerek canı gönülden oynamamalarıdır. şimdi ki futbolcuların çoğu hatta hemen hemen hepsi futbolu sadece para için oynuyor, kendini göstermek için oyun oynamak için oynamıyor. çok yazık.

0

sporla aram yok pek. ama bu durum isteksizlikten değilde üşengeçlikten ve bir türlü bir plana oturtamamaktan karara varamamaktan kaynaklı birşey benim açımdan. yoksa çok istiyorum spor yapmayı ya da birçok aktiviteye katılmayı ama inşallah başlıycam aklımın bir köşesinde duruyor.

0

sporla aram olabildiğince iyi olmuştur her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteririm bu konuda . muay thai ve kick boks taekwondo ayrıca wushu ile ilgilendim yaklaşık on iki senedir de aktif olarak dövüş sporları yapıyorum kendimi ve çevremi korumak için öğrendiğim bu spor dallarında başarılarım çeşitli bölgesel ülkesel şampiyonluklarım . milli sporcu olma unvanına sahibim .

0

ne yalan söyliyim hiç yok çocukluğumda oynadığım voleybolla kaldım

0

sporla aram çok fazla yok ama yüzmeyi çok seviyorum en iyi sporlardan bitanesi

0

çok iyi değilimdir eskiden daha ilgiliydim. yürüyüş yapabiliyorum sadece.

0

spor yapmıyorum. ama benim yaptığımda spor denilir . bütün gün oğlum kucağımda hiç inmeden evde yürüyoruz ,temizlik yaparım. bunlarda bir spor.

0

sporu günlük hayatta yürüyüş yaparak yapıyorum. ayrıca basketbolu seviyorum.

0

sporla aram müthiş en beğendiğim spor dalı futboldur . amatör olarak futbol koşturdum ondan çok seviorum futbol oynamayı .

0

basket oynamasını, yüzmeyi severim. futbol, basketbol, voleybol maçlarınıda izlemesini severim.

0

sporla pek bi aram yok ama hockey ve basketbol güzel sporlardır.