0

ingilizce'deki para manasına gelen "money" kelimesi olarak düşündüm ben, gayet basitçe düşünülmüş bir site ismi, niye bu kadar kastınki be kardeşim

0

ben soru mani olarak algıladım diğer türleri aklımın ucundan bile geçmedi soru normal ama mani ingilizce sanıyordum bu soruyu görene kadar ama ne olduğunu merak etmeye basladim

1

ben sorumani sitesini gördüğüm zaman öyle algıladım soru mani diye algıladım ama soru ve cevap olduğunu anlamıştım zaten orada kayıt olduğum zaman kuralları okudum önce nasıl üye olunur nasıl soru soruyoruz öyle şekilde kaydoldum. ve sorumani diye anladım ben.

0

ben şu şekilde anladım. soru,mani diye anladım yani sorunun türkçesi maninin okunuşu hani ingilizcede money varya o da türk dilinde para anlamına geliyor. money kelimesinin okunuşu mani ya, bende o şekilde sandım sonuçta sitede para kazanıyorsunuz ve parayla bağlantısı var maninin. ben o şekilde düşünüyorum.

0

ben direk mani olarak anladim bildigimiz mani

0

sorum ani diye anladım çünkü soru anı gibi felan düşündüm öyle algıladım

0

sorumani bana sorularla para kazanmayı düşündürüyor. sorumani ekibide bu ismi bu şekilde bulduğunu düşünüyorum.

0

sorumatik şeklinde bir anlam ilham ediyor

0

ben senin sorunda birşey anlaşılan var ya bülent ersoy olayım :)) genede allah korusun bu sorumani var ya. soru sor cevap ver para kazan anlamına geliyor. isimlerini mani yani para demek soruyu da eklyimce sorumani olmuş. ben anladığım şekil anlattım :))

0

bazen sacmalamak lazim biz de para kazanmak uğruna sacmaliyoz mu bilemedim