1

sevdiğim kişi için haddinden fazla fedakarlık yapabilirim ve yapmışım dir da, hatta şuan bile yapmaya devam ediyorum. bir kere sevdiğim için sırf o mutlu olsun diye 1000 km aşkın bir yerden diğer bir yere evimi taşıdım ve sırf o sevdiğim kişi ailesine daha yakın olsun ve mutlu olsun diye, onun her gün üzülmesini görmekten se, ben her saniye hasret çekmeye razıyım hiç sıkıntı değil. ve daha bir çok şey var. mesela çoğu alışkanlığı mı bıraktım. sırf sevdiğim kişi huzurlu olsun diye, neyse hepsini burada anlatmaya gerek yok sanırım. isterse onun için canımı bile veririm ve o istemez zaten ama gerekirse hiç düşünmeden kör kurşunun önüne atlarım yani. herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

1

öyle beylik laflar etmeye gerek yok ,ben onu sevdiğim bilmesini değil,buna inanmasını isterim çünkü inanmak kalple yapılan bir eylemdir. onu bu aşka inandırırım :)

0

çok var oyuzden sırayla saymaya gerek yok sevdiğim.insan içim fedakarlık sınırı m yoktur

0

sevdiğim insan için gerçekten yapabileceğim çok fedakarlıklar var benim için sevdiğim için sevdiğim kişi benim için çok değerli olduğunu söylemek isterim onun için yapamayacağım şey yoktur açıkçası onun için canımı bile verebilirim.