0

bir bayan olarak tabikide alışveriş ve bakim..sonrasinda 1gunluk oldugu icin yardim edebildigim kadar ihtiyaci olan insanlara yardimci olmak isterdim. kalici olmasi acisindanda acilen yatirim yapardim

0

kıyafet ihtiyaçlarımı karşılarım. kendim ve babama güzel bir araç alırım. daha güzel ve büyük bir ev alırım. arkadaşlarımdan zorda olanlar varsa onlara elimden geldiğince yardım ederim. akrabalarıma çok güzel sürprizler yaparım. fazla abartıya kaçmam. çünkü sonuçta sadece bir günlüğüne en zengin insan olacağız.

0

bir günlüğüne dünyanın en zengin insanı olsaydım eğer dünyada ne kadar fakir insan varsa hepsine ulaşmaya calışır ve onlara yardım eli uzatırdım.sokak hayvanları için sokakları mamalar ile doldurur onların bir günde olsa karınlarının tam olarak doyduğunu bilmek beni gerçekten çok mutlu ederdi.

0

bir günlüğüne dünyanin en zengini olsam önümüzdeki günlere yatirim yapardım ve tüm dünyadaki fakirleri doyururdum.

0

bir günlügüne zengin olsam bir ömür zengin olacagım parayı hesabıma gecerdim

0

tüm ihtiyaci olanlara yardimci olurdum

0

kendi evimi bulur bi can ta dolusu para bırakırdım sonra ihtiyacı olan herkesin yardımına koşardım ne bilim hayrima camii yaptırırım.ondan sonra banka hesabıma para doldururum en son da hastalara dağıtırdım nakil bekleyenler falan işte allah kimseyi düşürmesin hastanelere hiç iyi değil. içim parçalanıyor o çocukların gözüne bakınca kimi böbrek bekliyor kimi kalp bekliyor kimi parası yok diye bekliyor para her kapıyı açar onlarda beklemez ve sağlığına kavuşur.

0

kimin gönlünden ne geçiyorsa herkese yetişmeye çalışırdım

0

o gün kaç kisinin hayatına dokunabiliyorsam kac kişinin yaşam şartlarını iyilestirebiliyorsam o kadar insana yardım ederdim hayallerimdeki evi alır hayallerimdeki isi kurar ve hayatımdaki insanlarin hayatlarını güzelleştirmeye çalışırdım. eğerki sadece bir günlüğüne param olucak ve sadece kendim icin kullanabiliceksem hemen bir helikopter kiralar ve dünyanın diger ucuna gider keşfedebildiğim kadar çok yer keşfederdim.

0

bir günlük zenginlik neye yarasın.

0

önce tabiki araştırırdım falan dolandırıcılıyormuyum diye. gercek se paraya bir bakarım ne kadar var diye falan ona göre hareket ederim. diyelim ki çooooooooook para var o zaman ilk önce borçları falan öderdim ondan sonra güzel bir ev ve araba alırdım. param bol oldu için ihtiyacı olan varsa ona dağtarım ve mesela afrika'da fakirlere veririm. kalan para ise saklarım ya da neler lazımsa onu alırım.

0

tabikide fakirlere yardim ederim cunku fakirleri en iyi anlayacak yine fakirlerdir.

0

o bir günde gelen parayla emlak satın al kiraya ver:)

0

ailemi kurtarırdım kira derdinden

0

önce bir uçakalıp, uçağımla günübirlik avrupaya gitme görgüsüzlüğünü kesin yaparım, ne de olsa bir daha hiç böyle bir görgüsüzlük yapamayacağım.

0

parayı yoksullara bagaslardim ben yiyemicem siz yiyin derdim 1 günlük zenginlik yaramaz bana da çok olsa da keşke fakir kalmasa dunyada

0

bütün ülkeleri gezerdim 1 gün içinde :)

0

muktemelen bana daha fazla gelir saglayacak bir iş yapardım ya da onun gibi bişey