0

çok ağladığımda doldurabilir bu aralar ağlamıyorum

0

bilmem doldurmaz heralde ömrüm boyunca anca 550 ml göz yaşı üretebilirim ağlayınca gözüm ağrıyor.

0

hayatımın acıklı gectiğini söyleye bilirim. yeteri kadar çok agladıgımda bilinen bir gercektir. henüz cocuk yaşlarımda alkolik bir babanın elinde büyüdüm. sürekli içip içip beni döven bir baba. tam alkolü bıraktı artık hersey güzel oldu derken. 14 yaşında bir cocukken yetim kaldım. gecirdigi bir kalp krızı yüzünden hayatını kaybetti. bu dönemin benim üştümde etkileri yüzünden hiç girmemem ve hiç içmemem gereken şeyleri içtim. bunları bırakmak için çok ugrastım ve bunu basardım. tamam hersey düzeldi diye düşünürken bir anlık öfkenib kurbanı oldum. 2 sene 4 ay 16 gün hapis cezası yattım. zor bela bu dönemide bitirdim. cıktıktan sonra annem bir evlilik yaparak beni ve ablamı terk ettiğinde henüz sadece 18 yasındaydım. uzun zaman ablamla beraber yaşadık. bir zaman sonra oda evlenmek istedi. evlendi çok sükür enistemin kararı ile benide yanlarına aldılar. suanda ablam ve eniştemle yasıyorum. simdi bu sorunun cevabını bana siz verin. sizce böyle bir hayat yaşayan bir insanaın göz yaşları dereleri gectim okyanusları doldurmaz mı?

0

herkes icin ağlanmamalı ve eğer biri için ağlayacaksan bu insan kıymetini bilmeli kıymetini bilmiyorsa zaten neden boş yere ağlıyorsun ki sadece kendini üzmüş, kendini yıpratmış olacaksın. senin ağladığın insan her damla gözyaşına değmeli.
belkide dert sevmek sevilmek değildir o zamanda once güçlü durmak gerekir güçlü durmazsan dertler sana cok büyük gelir kaldıramazsın ve gözyaşların birikir sel olur ama kiminin güçlü olması aglamasıyla alakalıdır yanp kimi ağlayarak kendini guclu olduguna inandırır işte.

0

ah bu kalp nelere dayanmadıki dereleri taşar yani o derece.

0

çok dertliyim cook doldurur yani

0

bilmem ki allah allah hahahahahahahhaha yersede yemessede bosver yani dünya malı dünyada kalir