1

evrim bin bang (büyük patlama) ile başlayan ve birçok değişimle günümüze kadar gelen bir olgular bütünüdür. evrime inanıyorum fakat gücü herşeyin üzerinde olan bir yaratıcının bu aşamaları oluşturduğu kanaatindeyim ve elhamdülillah bu yolda da devam ediyorum.

0

evrim değişimdir mesela bir insanın 1 sene icindeki saç vücut boy uzaması bir çeşit evrimdir

0

evrim bir insanın değismesini gösteren bi sözdür. ben bu evrim olayını doğru bulmuyorum! çünkü her insan büdükce zaten değisiyor ve bunun evrimle alakası yok.

0

ben şahsen evrime inanmıyorum insanların maymundan geldiği kanaatine hiçbir zaman varmadım insanlar maymundan gelmemiştir eğer insanlar maymundan dönüş seydi şimdiki maymunlar neden insanı hiç konuşmuyor bu sorunun cevabını zaten kimse verilememiştir evren bence hikayelerde olur ama başkalaşma dediğimiz mesela kurbağaların bir balık gibi doğması ve daha sonra bacaklarını çıkması suyun yüzüne çıkmaları karaya çıkmaları bir başkalaşım dır bu başkalaşıma evrim derilmez denilemez ikisi ayrı bir kavramlardır evreni genelde tarihte de kullanırlar mesela japonya atom bombası atıldıktan sonra evrim geçirmiş gibi kalkınmış tır ama bu evrim değil gelişmedir