-1

anlaysli sadik guvenilir merhametli kesinlik küfür kullanmayan sigara icmeyen biri olmali en basta adam gibi adam olmali tuttgu eli yari yolda birakmayan ailesine düşkün baba gibi baba koca gibinkoca olamlidir evine yuvasina bagli osten çıkınca evinin ailesinin yolunu bilen edepli ahlakli biri olmali allah korksuu nedir bilen dinini yaşayan ve yaşatan manevi duygulara onem veren deger veren hayırlı bir eş olmali bazen hersey maddiyat degildir cnku cok var maddi durumu iyi olupta gecinemeyen ciftler hersey normal sviye de olursa hayat daha yasanabilir hale gelir karsilikli anlayis ve empati icnde olmaliyiz dinlemeyi bilmeli kesinlikle on yargili degil bir durum karsisidna ahkam kesememli yardimsever bunu erkek yapmaz gibi tabulari olmayan evde hanima yardimci olan hayati ona kolaylastrian bir insan olmalıdır

-1

her şeyden önce iyi insan olmalı. küçük şeyleri büyük dertler haline getirmek yerine diyalogla çözebileceğim bir insan olmalı. ailesi, akademik geçmişi, mesleği bunlar sonra gelen kriterler...

-1

evleneceğim kişiyle iletişim kurabilmem karşılıklı sağlıklı sohbet edebilmek birşeyler paylaşmak benim için oldukça önemlidir . onun anlayışlı biri olmasını merhametli bir olmasını yardımsever biri olmasını hayvanları sevmesini isterdim . şiir sevmesini doğayı canlıları sevip sayıp korumasını isterdim . sevgisini belli eden ilgili biri olsun isterdim . öncelikli olarak güven duymayı isterdim . saygılı kibar bakımlı bir adam olmasını isterdim . aklını kullanabilen kendini ifade edebilen dar görüşlü değil daha geniş açılardan bakabilen empati yeteneğine sahip kendini geliştirmiş biri olması ilgimi çekerdi . üslubu konuşma biçimi yaklaşımı dikkatimi çekerdi . böyle biri olmasını isterdim .

1

paylaşmasını bilmeli bencil olmamalı kibar olmalı saygılı olmalı temiz olmalı dürüst olmalı sadık olmalı işi olmalı

-1

destekleyici ve beni bundan önceki hayatımdan ruhsal olarak daha yukarı taşıyabilecek biri olmalı, bu mutluluk veya gelişme açısından olabilir.

0

evleneceğin kişide arayacağın şu dört özellik olmalıdır. birincisi yalan söylemeyecek, her zaman doğruyu konuşacak, emanete sahip çıkacak, verdiği sözün arkasında duracak bir insanın olması yeterlidir.

0

her konuda net ve dürüst olmalı.

0

anlayışlı ve sadık olmalı bu yeterli