0

korku filmi hiç izlememiş bir birey olacağını düşünmüyorum. mutlaka ama meraktan ama zevkten bir korku filmi izlenmiştir. freddy kruger la korku filmi dünyasına giriş yapmış bir çocukluk yaşayan ben dönemimim çocukları gibi uyurken ya freddy gelirse diye 3 buçuk atarak yatağa girsemde her filmini kaçırmadan izlemişimdir. e tabi daha sonrasında da yer film akımları çıkmıştır. ama yerli korku filmleri sadece ses oyunların ve cinli perili konululardan oluştuğu için o zevki vermiyor maalesef.. artık türk yönetmenlerinde daha yaratıcı eserler çıkarmalarını istiyoruz.

0

vallaha kardeşim çok küçüktüm bir korku filmi izledim ismi çığlık atarsan ölürsün o gunden sonra birdaha korku filimi izleyemedim aksiyon ve bilim kurgunun aynı oldugu filimler beni daha çok cezbediyor

0

korku filmi izlemeyi seven biriyim. izlidikçe korkan ama yinede izlemekten vaz geçmeyen biriyim. dabbe 1'i izlediğimde çok korkmuştum. 2 . izlediğimde ise hiç o kadar korkunç bir film olmadığını gördüm. ama gerçekten korku filmleri insanı olumsuz yönde etkiliyor. bunun için evde tek başıma olduğum zaman fazla izlemiyorum. sebebi ise çok etkiliyor beni.

1

koku; bir katilin hikayesi filmi, bir köpekten bile daha güçlü koku alma duyusu olan bir köle, bunun fark edilmesi ile beraber bir parfüm ustasının yanında çalışmaya başlıyor. konusuna baktım kısaca böyle saçma bir film geldi bana. korku filmlerini sevmem zaten.

0

korku filmlerini eskiden çok izliyordum. özellikle evde kimse olmadığında daha çok izliyordum kendi kendime heyecan yaratmayı seven biri olduğum için ancak şu zamanlar hiç istemiyorum. zaten şu aralar boş vaktim pek olmadığı için izlemem mümkün değildir. genel olarak korku filmleri şu an artık bana komik geliyor diyebilirim.

0

izledim ama evde izledigimden bisey anlasilmiyo sinemada izleyeceksinki cikan ses gurultuden dolayi insani korkutacakki filmden zevk alacaksin

0

izledim. korku filmleri insanı korkutup dinç tutar