0

türk televizyonlarında devam eden diziler arasında en iyi olanı hangisidir ve neden?

Hangi diziyi seyrediyorsunuz? Neden bu diziyi izliyorsunuz?

19 cevap
0

bence çukur bu konu da oldukça başarılı zaten izlenen de bir dizidir. çukur aksiyon sahneleri ile ünlü biliyorsunuz. aksiyon bakımından öokiyi olduğunu düşünüyorum. özellikle 1. sezon güzeldi. bunun yanında bir zamanlar hayat bilgisi, asmalı konak, arka sıradakiler gibi diziler vardı bu dizilerde güzel veizlenilen diziler vardı. bir zamanlar ufak tefek cinayetler vardı. oda güzel diziydi kadında başarılı ve güzel bir diziydi.

0

devam eden en iyi dizinin şu an için çukur olduğunu düşünüyorum. daha sonra gülperi söz ve çarpışma dizileri de güzel diziler ancak en çok izlenen ve takip edilen dizi çukurdur

0

devam edenler arasında ki kesinlikle arka sokaklar dır çünkü 14 yılı aşkın bir filmin kusursuz ilerlemesi gerçekten çok büyük bir başarı

0

söz sen anlat karadeniz bizim hikaye gibi diziler güzel ülkemizin halini anlatan

0

türk televizyonlarında devam eden en beğendiğim dizi diriliş ertuğrul çünkü çok seviyeli bir dizi aşkı bile seviyeli bir şekilde yaşayan seviyeli bir şekilde yansıtan güzel bir dizi

0

avlu dizisi farklı.zengin oğlan fakir kız tiplemelerinden gına gelmişti zaten.avlu bir yabancı diziden uyarlama ama iyi oyunculuklar var.hayatin gerçek yüzü var.pembe bir hayat yaşamıyoruz zaten hiç birimiz.insan ve suç olgusuna iyi bir bakış açısı var.demet evgar deniz rolüyle oyunculuğunun zirvesinde.

0

arka sokaklar yıllardır devam ediyor ve devam edecekte halya belliki bir zamanlar çukurova eski dönemi çok iyi anlatıyor söz çok güzel asker dizisidir gülperide güzel

0

bence en guzel dizi televizyonda payitaht dizisi hem heyecanli hem kaliteli hem de sinema tadinda

0

bir zamanlar çukurova söz ve gülperi bu 3 dizinin hikayesi gerçekten çok güzel

0

türk televizyonlarında devam eden en iyi bence çukur dizisidir biraz konular yavaş ilerliyor ama bence reytinglerdende belli olduğu gibi izlencek diziler çukur ve söz dizisidir.

0

su anda devam etmekte olan diziler arasında en tutulur yanı olan kesinlikle cukur dizisidir.istanbulun arka sokaklarında neler oldugunu gun gıbı onumuze seren bu dizi oyuncu kadrosu ve yapımcısı ıle cok iyi bir konuma gelmistir.sadece ben degil turkiye capında benım gıbı tutkunu olupta ızleyen kısı sayısı epey fazladir.

0

bence şu an en iyi olan iki dizi vardır onlarda kendilerini reytingde ön plana cıkaran dizilerdir çukur benim izlediğim su anki dizilerden en iyisidir ve şu an için iyi gidiyor böyle giderse cok daha iyi yerlere geleceğini düsünuyorum ben özellikle cumali karakterini necip memili oynayinca daha cok ilgi görmeye basladı dizi şu an yarını sabirsizlikla bekliyorum çokgüzel bir bölüm daha bizi bekliyor yani bu soruya cevabım su an devam eden diziler arasında en iyisi çukurdur.

0

şu anda avlu, sen anlat karadeniz ve tabiki yıllara meydan okuyan arka sokaklar

0

türkiye de devam eden diziler
kızım
ufak tefek cinayetler
benni affet
çocuklar duyamsın
arka sokaklar
bizim hikaye
sen anlat karadeniz
çukur

0

bana göre en iyisi kadın adlı dizi. çocuklar dahil oyunculuklar mükemmel. hayatın içinden bir dizi. son zamanlarda mafyatik karakterlerin eklenmesi bu gerçekliği ve doğallığı bozuyor ama yine de elle tutulur bir bu dizi var bana göre.

0

çukur avlu mehmetçik eşkıya dünyaya hükümdar olmaz bence en iyi di bunlar

0

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz sonrasında da çukur kolay kolay dizi izlemem bu tarz diziler ilgimi çekiyo

0

bence çukur avlu ve sen anlat karadeniz şuan yayında olan en iyi diziler.

0

gulperi ,birzamanlar cukurova,söz,bizim hikaye,