0

en son bir ay önce hamlet ve profesonel oyununu izledim istanbul devlet tiyatroları kapsamında olan oyunlardı. ikisini de asa unutmıcam ve tekrar tekrar izlerim önümüzdeki sezonlarda da oynarlarsa.

0

benim yaşadığım yer küçük olunca öyle bir tiyatro salonu yok. yaşadığım şehirde büyük bir konferans salonu açıldı onun adını duyurmak için küçük çarplı çocuk oyunları getiriyor belediye, ona da ben gitmiyorum.

0

hiç gitmedim hayatımda tiyatroya , nasıl diye merak ediyorum hiç görmediğim için öyle bir yeri. cahillik kültürsüzlük olarak adlandırılabilir hiç bir zaman özeleştiri'den de kaçmam ama sara hastası olduğum için kapalı alanda bunalıyorum evde bile kendimi rahat hissedemiyorum.sara hastasıyım bu yüzden bu tür yerlerde bulunamam, tiyatro'nun sosyal mecralar da takip ettiğim kadarıyla hoş bir yer olduğu izlenimi uyanıyor hep içimde.insanların gitme durumu olsa bile kültürsüzlükte boğuşmasını hiç sevmiyorum, gidip görülecek ailecek güzelce geçebiliceği bir sosyal aktivite yeri ora sonuçta.

0

6 ay falan oldu ismini hatırlamıyorum ama gerçekten güzel bir oyundu ben tiyatroyu sinemaya tercih edenlerdenim ortamı gelen insanlar sinemaya göre çok daha güzel

0

en son tiyatroya 1983 yıllarında gitmiştim.metin akpınarların bir oyunuydu

0

en son gecen yil kasim ayinda gitmistim bkm mutfagin oyunlarina katilmistim . fok güzel hareketler adli programa katildim . ve beyaz show a katildim gayet eglenceli programlardi

0

güldür güldür show gitmiştim 2 yıl önce başka tiyatro olarak hiç gitmedim zaten