0

ne güzel cevaplar gelmiş direk net bişekilde hayvan olmak isterdim ya insan değil

0

yeniden dünyaya gelsem doktor olmak isterdim ya da savcı hakim bunları olmayı çok isterdim doktor olmak çok zor fakat cok güzel yanlarıda var hem maaşları iyi hemde güzel yani çok havalı bence doktorlar benim ilgimi çok çekiyor

0

yeniden dünyaya gelsem kesinlikle öncelikle okuyup bir meslek sahibi olmayı isterdim elimden geleni de yapardım. çünkü okumadım ve mağaza cafe sektöründe çalışmak gerçekten zor . özellikle özel sektör ise daha da zor oluyor . doktor veya öğretmen olmak isterdim . özellikle beden eğitimi öğretmeni. sporu severim çocuklarla ilgilenmeyi de severim o yüzden sanırım bana en uygun meslek öğretmenlik . bir şansım olsaydı kesinlikle herseyle alakami keser derslerime odaklanırdım.

0

benim daha mesleğim yok fakat yeniden dunyaya gelmek istemezdim sanirim

0

eğer ki yeniden dünyaya gelme şansım olsaydı meslek olarak doktorluğu seçerdim gerçi şu anda doğru dürüst bir mesleğim yok da benim mesleğim ev hanımlığı o zaten meslekten sayılmaz herhalde.

0

ben çocuk gelişim mezunuyum. tekrar dünyaya gelsem yine aynı mesleği tercih ederdim. çünkü çocukları çok seviyorum. onların o masumluğu o saflığı beni benden alır çok başka yerlere götürür.

0

yeniden dünyaya gelsem popçu veya topçu olmak isterdim.çünkü dünyada en çok para kazananlar onlar.

0

vterıner olmak ısterdım.sokak hayvanlarına yardım etmek onları ıylestırmek benım ıcın buyuk mutluluk olurdu.

0

farklı bir ülkede yaşıyor olsaydım arkeolog olmak isterdim

0

plastik cerrah görünümlü bilgisayar mühendisi zekalı mimar

0

yeniden dünyaya gelmek istemezdim

0

bilim adamı astronot olup inceleme yapmak harika

0

yeniden dünyaya gelmek istemezdim

0

yine ayni meslegimi seçerdim baska birseye degismem