0

yılmaz vurala bir şans verilmeli mutlaka, feneri kötü karanlık günlerinden kurtaracaktır

0

fenerbahçe taraftarlarının çok istediği ersun yanal uma günü takımının başına gelmiştir umarım. ersun yanal fenerbahçe'yi kısa bir süre içinde toparlar ve ligde hiç değilse ilk 8 içerisine sokabilir.

0

fenerbahçe'nin başına şu an için ersun yanal gelmiştir. buna göre bu çok doğru bir seçim olmuştur. ali koç eninde sonunda taraftarı dinleyerek ersun yanal'ı takıma getirmiştir. bana göre ali koç ligin ortalarında taraftarlı dinleyip daha erken ersun yanal getirseydi şu an fenerbahçe bu durumda olmazdı diye düşünüyorum. çünkü bu takımın başına yabancı bir hoca gelmemeliydi, yerli bir hoca ve kesinlikle ersun yanal olmalıydı. lig başında ersun yanal gelseydi bence şu an en azından 2. sırada olurdu diye düşünüyorum. umarım ersun yanal bizim küme düşme potasından kurtarır, ve üst sıralara doğru emin adımlarla yürürüz.

0

size söylüyorum enerbahçe'den bir cacık olmaz başına kim gelirse gelsin fenerbahçe'den bir cacık olmaz size şöyle açıklayayım ilk önce lerde ismail kartal vardı başarısız oldu bir şekilde aykut kocaman gelsin gelsin gelsin dediler aykut kocaman'a getirdiler aykut kocaman geldi başarısız oldu bu kez de aziz yıldırım istifa diye ağlamaya başladılar aziz yıldırım tahttan indirildi zaten önce de mi ali koç başkan fenerbahçe şampuan diye bağırıyordu bunlar neyse onu da geçtim ali koç başkanlığa geldi bu ali koç'un yaptığı tek şey orada yalısında homurdanmak başka hiçbir şey değil fenerbahçe'ye yararından çok zararı olmuştur ali koç'un getirdiği adamlar hiçbir işe yaramamıştır daha hala teknik direktörü arayışındadır bu adamlar şimdi de flip koku başarısız olunca suçu onun üstüne attılar ama suç top yakın ali koç dadır flip koku gitti şimdi yerine teoman teoman mı öyle bir teknik direktör geldi ama fenerbahçeliler şimdi ersin yalan diye ağlıyorlar size burada söylüyorum bunu bir yere not alın eğer bir gün ersun yanal gelirsen o da başarısız olacaktır fenerbahçe'nin kaderinde bu vardır

0

fenerbahçe takımın başına şuan da gelebilecek isim var o da ersun yanal’dır.