1

galatasaray başkanı kimdir?

galatasaray başkanı

4 cevap
0

galatasaray başkanı mustafa cengiz'dir. ben bir fenerbahçeli olarak kendisini hiç sevmiyorum. çünkü derbiden sonra yaptığı açıklamalar hiç hoş değildir.başkan bu açıklamaları yapamaz. resmen taraftarlara hırslı olun kinli olun demişti bu yüzden ben mustafa cengiz'den soğudum.

1

galatasaray başkanı şuan mustafa cengiz'dir.

1

galatasaray'ın şu anki aktif olarak görevini yapmakta olan başkanı gayet kültürlü konuşması düzgün efendi bir adam olan mustafa cengiz dir mustafa cengiz den önce bu başkanlığı dursun özbek yapmaktaydı dursun özbek tam bir safın önde gideni idi dursun özbek zevk geri zekalı ve abdal hareketleri ile galatasaray camiasının tam bir rezil adamı olmuştur bu rezillikler ile galatasaray ve küçük düşürmek isteyen rakip takım taraftarları çok iyi kullanmıştır dursun özbek galatasaray tarihinin en kötü başkanlarından da geçmiş başkanları olursa ünal aysal da iyi bir başkandır bundan önce başkanlık yapan adnan polat da gayet galatasaray kulübü'ne çok iyi ve yararlı bir başkanlık yapmıştır şimdiki mustafa cengiz allah başımızdan eksik etmesin çok iyi başkanlık yapmaktadır galatasaray kulübümüze

1

galatasaray başkanı mustafa cengiz’dir. kendileri adam gibi adamdır. özcan canaydın dan sonra en iyi galatasaray’ı koruyup kolluysn başkandır. her zaman taraftar onun arkasındadır.