0

ayla filmi türkiye ve güney kore'nin ortak yapımı bir filmdir. ve çekimleri tarsus'ta yapılmıştır. ayla filminde kore savaşına giden bir türk astsubay savaş yerinde küçük bir kızla karşılaşır ve kızı bırakacak hiç bir yer olmadığı için yanına alır . daha sonra o kıza ayla ismini verir . ayla ile astsubay baba kız gibi olurlar. birbirlerine sıkı sıkıya bağlanmışlardır . ve 15 ay geçtikten sonra astsubayın türkiye'ye dönmesi gerekir . ve mecburen aylayı yetimhaneye bırakır. çünkü valize koyarak türkiye'ye kaçırmayı bile denediği halde yakalanmıştır . ve ayrılırken birbirlerine tekrar buluşmak üzere söz verirler . gerçekten çok güzel bir filmdi . ben izlerken çok duygulandım .

0

ben duyduğumda isparta dag komando okulunda çekilmişti çünkü sevgilim bir ara beraber izleyelim demişti burda çekildi demişti ama bir türlü nasip olmamıştı.

0

ayla filmi gişe olarak yok yüksek izlenme kitlesine ulaşmış ve seyirciyle bir bütün olan nadide baş yapıtlardan bir tanesidir 1 defa ile yetinmeyip iki ve üç kez izlemeye giden arkadaşlarım çevremde inananlar tanıyorum duygu sevgi ve savaş konularıyla bir bütün gibi içimize işleyen ayla filmi tarsus'ta çekilmiştir.

0

tarsus'ta çekilmistir.gercekten efektler harikaydi.