0

karşıyaka spor 1912 yılında izmir'in karşıyaka ilçesinde kurulan bir bir futbol takımıdır. şu an karşıyaka çok liglerde yer alıyor bana göre karşıyaka biran önce toparlanmalıyız eski bulunduğu ptt 1 lig'e gelmelidir diye düşünüyorum.

0

karsiyaka cok kaliletli bir takımdı ancak şu an olduğu yeri haketmiyor karsıyaka takımı 1912 yılında kurulmustur ve şu an alt liglerde düsmemeye oynamaktador.

0

karşıyaka kulübü gerçekten çok kaliteli bir kulüp olduğunu düşünüyorum.oynadığı futbolla olsun arkasındaki taraftar gerçekten bunu hak ettiğini düşünüyorum. mükemmel takımdır gerçekten özellikle maçlarında çok heyecanlı geçtiğini görebiliyoruz. genellikle ayda bir kez de olsa maçlarına gitmeyi tercih ediyorum. o taraftarların içinde o atmosferi gerçekten yaşamak mükemmel bir duygu olduğunu sizlere yansıtabilirim. karşıyaka kulübü'nün kurulum yılı 1912 yılında köklü bir kulüp olduğunu bizlere kanıtıdır.genellikle önemli taraftar kulüpleri olduğunu görebiliyoruz açıkçası özellikle kafkaf diye geçiyor bildiğim kadarıyla. bu yüzden böyle takımlarının aslında süper lig'de oynamasını tercih eden kişiler denim.genellikle ezeli rakiplerinin başlıca larından göztepe geldiğini düşünüyoruz ve görüyoruz. göztepe'de gerçekten izmir ekibi olduğunu bilmemiz gerekiyor.