0

yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım masam da tek başıma durmadan içiyorum... kafam hafif dumanlı

0

yıldız tilbe = aşk bence sana kalbim geçti :)

0

tüm şarkılarını ezbere biliyorum fakat bunların hepsini buraya yazmak oldukca çok zaman alır. bu yüzden en sevdiklerimden birer bölüm yazmak isterim size.

*bir alo de sarkısı; bi kerede bana ihtiyacın olsun! bir alo de gelmessem gençliğim solsun. bu inadın ben ölmeden son bulsun. laftan anlamaz ki taş kalbin!

* delikanlım şarkısı; kalbim duraksız, haykırıszlarda ne yapsam ayrılamam senden asla! hafife alma aşk vurur insana! bu kadar kolay sanma delikanlım.

*yine her aksam şarkısı: yine her akşam gibi bu akşamda yanlızım. masamda bir basıma durmadan içiyorum. bir tek düşücem sensin, seni düşünüyorum, hep seni arıyorum.

suanda aklıma gelenler bunlar dinlemenizi tavsiye ederim.

1

olsun mu olmasın mı dert sana uğramasın gitsin de gelmesin birdaha ayrılık mevlam sakınsın seni her türlü gözden bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki

0

çabuk olalım aşkım herşeyi paylaşalım. ben kendimi sana adadim sevgilim sensiz anlamsizim mahsere kadar benim aşkım her alemde senindir ,canım nereye istersen sur köle diye sensiz ölürüm cennette seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana sana dayanamiyorum. inanki sensiz mutlu olamıyorum . seni seven kalbim sana deliiiiii oluyor anlasanaaaaa sana dayanamiyorum inanki sensiz mutlu olamıyorum. böyle işte hem söyledim , hem yazdım. :)