5

kediler ne yer?

Kedilerin nasıl beslendiğini detaylıca anlatır mısınız? Uzun ve açıklayıcı cevapların daha fazla kazandırdığını unutmayın!!!

97 cevap
0

kediler şu günümüzde ne bulurlarsa yerler mantığı hakimdir. ancak kedileri beslemek için içinde protein, karbonhidrat gibi besin maddeleri dağılımı eşit olmasından dolayı kedi manaları tercih edilmelidir. ve yasina cinsiyetin ve hamilelik durumuna göre mamalarda seçici olunmalıdır. bunun dışında et ve süt türlerini çok sevdikleri söylenebilir. kesinlikle kanatlı hayvan kemiği verilmemelidir. çikolata çok az miktarda ama mümkünse hiç vermemek en iyisidir. bazı kedilerin oy yediğini görebilirsiniz bu tam olarak normal olmasa da folik asit eksikliği olan kediler bu hareketi yaparlar.

0

bizim mahalle kedileri salamdan aşağısını yemiyolar:)

0

kediler genel olarak süt içer ama süt olmadığında et türleri de yiyebiliyor. sokak kedilerinin balıkçıların kasaplarının önünde bekleyip, bir et parçası ve bir insanın ona et vermesini bekler. bir et parçası görsünler hemen onu yemek için birbiriyle kavga ederler. bugün balık almak için gittiğim bir balıkçı dükkanın önünde en az beş tane kedi bekliyor. bir balık düşse veya birisi balık versede yesek diye.

0

süt balık et ekmek kedi maması tavuk yerler

0

genel olarak kediler süt severler.
ama bazen önüne et yada mangalda kalmış şeyleri verirseniz de kokusuna dayanamayıp zaten geliyor onu da çok severler.
kediler kedi mamasını da yerler ama hepsi yiyemiyor malesef.

0

kediler kedi maması süt et kemik tarzı şeyler yerler fakat en sevdiği şey ciğer dir

0

kediler herseyi yerler ama daha cok sütü severler diye biliyorum

1

ne verirsen yiyorlar valaha . ben kendi yediğim her şeyden veriyorum çok da seviyorum kedileri

0

kediler ne yer sorusu na verilebilecek en güzel cevap ne bulursa onu yerler malum çok boş boğaz olurlar. şimdi kediler ne yemez ki etçil hayvanlardir. et ürünü olan herşeyi yiyorlar yani.

0

iyi ve sağlıklı bir kedi için kedinize kedi maması dışında hiç birşey yedirmemelisiniz

0

kediler ot yer. otu başı ağrıdıklarında yerler. en çok balık yir. ciğere uzanamazsa da mundar der. kediler nankördür o yüzden kedilerden uzak durmalıyız. bende en iyi kedi bizden uzak duran kedidir.

0

kediler süt fare balık et gibi ürünleri yer.

0

kediler otçul olmadıkları için ot haricinde sut ve süt ürünlerini, balık, et, tavuk, kemik, kuru mama yerler

0

kediler ekmek yer , etçillerdirde , kuş yerler yakalarlarsa , böcek yerler , fare yerler , kedi maması verirsen kedi maması da yerler , ne verirsen onu yerler ama ot yemezler , balık çok severler , ciğer yerler , sosis yerler , sucuk yerler , yumurta kaçırırlar bazen , öyle kediler

1

et ve türevleri balık ve türevleri özel mamalar

1

kediler bir çok yemeği yerler. bizim bahçe de sürekli beslediğimiz üç dört tane kedi var minnacıklardı şimdi maşallah topaç gibi oldular. süt içiyorlar, yemek yiyorlar, peynir, yumurta, et, balık çok nadir yemek ayırt ettikleri oluyor. ara sıra kedi maması da alıyoruz kapımızı önünden ayrılmıyorlar biz onları sahipkenmesekte onlar bizi baya sahiplendiler.

0

kedilerin en çok sevdiği içeceğin süt olduğu bilinir ancak kediler su da içerler ekmek de yerler kedi maması da yerler bakımı çok zahmetli olan kediler evlere tüy bırakırlar kendi tüylerini de yedikleri oluyor bazen etçil de olabiliyor bazı kedigiller sonuçta ataları kaplan ve aslanlar kediler görüldüğü kadar masum olmuyor bazen ..

0

yani boyle bir başlık ne kadar sacma gelsede
özel yapim mamalari dışinda insanlar la ayni yemekleri nerdeyse bir cogunu yerler ağırlıklı olarak et ve et urunleri süt ve süt ürunleri tüketiyorlar

0

varsa kedi maması yoksa etli/et sulu ekmek, kemik, balık,

0

kediler...kedi mamasi süt tavuk inek eti et çeşitleri kuş tavşan